Kayıt Oldum Şimdi Ne Yapmam Gerekli

siyama_ronin

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katılmam dolayısıyla herkese merhaba.Ben ve benim gibi kayıt yaptırmış ve yaptıracak tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Arkadaşlar sorunum şu.13 Ekim 2009 itibari ile Açıköğretim fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kaydımı yaptırdım.Herşey sorunsuz gerçekleşti.Kayıt işlemim tamam.Fakat ne internette nede kayıt olduğum ümraniye aöf bürosundan bundan sonra ne yapmam gerektiği bildirilmedi.
Kitap vereceklermi?
Vereceklerse nereden alabilirim?
Online işlemler işlemler için şifremi nereden alacağım?
Sınavlar ve derslerle ilgili gelişmeleri nereden takip edebilirim?

Bu ve bunun gibi sorular.Arkadaşlar yeni kayıt olmuş her arkadaşın başından geçmiştir.Yardımlarınızı bekliyorum.En önemlisi öğrenci no ve şifre.birde kaydımın sorunsuz gerçekleştiğini nasıl anlarım.Yardımlarınız için hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

güzelim

Yeni Üye
kıtaplarını kayt yaptığın açık oğretım bürosundan alabılırsın. sınav zamanıda vermış olduğun adrese sınav gırış belgen gelecektır

nesli_1991

Yeni Üye
peki derslerini fakültede alma gibi bi şansımız varmı açık öğretim sosyal hizmetler e kaydımı yaptırcam ama kafamda soru işaretleri kaldı yeni mezunum ve hiç biyerde bununla ilgili bilgi bulamadm eskişehirde bu dersleri alma lüksüm varmı ?? yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

güzelim

Yeni Üye
peki derslerini fakültede alma gibi bi şansımız varmı açık öğretim sosyal hizmetler e kaydımı yaptırcam ama kafamda soru işaretleri kaldı yeni mezunum ve hiç biyerde bununla ilgili bilgi bulamadm eskişehirde bu dersleri alma lüksüm varmı ?? yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
evet var. herhangı bır unıversitenın derslerıne gırebılırsın.

Kaf kef DeriN

Yeni Üye
arkadaşlar ek yerleştirmeyle Türk Dili Ve Edebiyatı bölümüne yerleştim.kayıtlar ne zaman ve nasıl olacak bılgısı olan yazabılırmı?

aynur2666

Yeni Üye
selam
kitapları kayıt yaptığın zaman alman lazımdı aöf büroya öğrenci kimliğin ile başvur kitaplarını al bürodan alabilirsin
online şifreni de aöf bürodan alacaksın
aöf büro şifrenin yazılı olduğu kağıtta tüm ayrıntılar yazılı
en önemlisi harç parasının ikinci taksitini ödeme tarihini kaçırma sakın
harçın ikinci taksitini zamanında yatırmazasn sınavlara giremez 1 sene kaybedersin
ok

rainbow

Özel Üye
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katılmam dolayısıyla herkese merhaba.Ben ve benim gibi kayıt yaptırmış ve yaptıracak tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Arkadaşlar sorunum şu.13 Ekim 2009 itibari ile Açıköğretim fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kaydımı yaptırdım.Herşey sorunsuz gerçekleşti.Kayıt işlemim tamam.Fakat ne internette nede kayıt olduğum ümraniye aöf bürosundan bundan sonra ne yapmam gerektiği bildirilmedi.
Kitap vereceklermi?
Vereceklerse nereden alabilirim?
Online işlemler işlemler için şifremi nereden alacağım?
Sınavlar ve derslerle ilgili gelişmeleri nereden takip edebilirim?

Bu ve bunun gibi sorular.Arkadaşlar yeni kayıt olmuş her arkadaşın başından geçmiştir.Yardımlarınızı bekliyorum.En önemlisi öğrenci no ve şifre.birde kaydımın sorunsuz gerçekleştiğini nasıl anlarım.Yardımlarınız için hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

HAYIRLI OLSUN ..En yakın aöf bürosuna giderek yarım kalan işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar