Kayıt Yenileme İşlemleri

slm arkadaslar benım anlamadıgım ben 3.sınıf ogrencısıyım tekdersten kaldım sımdı ben tekrar ınternet basvurusumu yapıcam.sadece kayıt yenıleme yapıcamı dusunuyorumda yanlıssam soleyın olurmu tsk

slm arkadaslar benım anlamadıgım ben 3.sınıf ogrencısıyım tekdersten kaldım sımdı ben tekrar ınternet basvurusumu yapıcam.sadece kayıt yenıleme yapıcamı dusunuyorumda yanlıssam soleyın olurmu tsk

Sadece kayıt yenileme olacak. Ama yinede bir değişiklik olacaksa bu önceden bildirilir. ki zaten henüz bir açıklama yok.

slm

tsk yardımın ıcın sagol buarada elif ben sıtenız guzel olmus hersey ıcın tekrar sagol:);)

Hoşgeldiniz Elif Hanım, iyi dileklerinizi için bizlerde teşekkür ederiz.

Bu kayıt yenileme bilgisi ne kadar doğru acaba :confused: aöf merkez buroyu aradım ve telefondaki bayan kayıt yenileme tarihi 19 Kasım -18 Aralık (2007-2008)tarihleri arası olduğunu söyledi...

Evet arkadaşım bu tarihler finalde dersi kalmayan üst sınıfa geçen arkadaşlar için geçerli yeni kayıt yapacak arkadaşlar dikkate alıp yanılmasınlar,yoksa sıkıntıya düşebilirler

Kayıt için internet başvuru belgesi isteniyor. Ben kayıt yaparken internet başvuru belgesini çıktı alamadım ama büroda benim için birtane düzenlediler. Kayıt yaparken print alabileceğiniz bir bilgisayardan kayıt yapmanız faydanıza olur.

Arkadaşlar, kayıt işlemini gece geç saaterde veya sabahın erken saatlerinde yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü sizler gibi yüzlerce kişi aynı anda kayıt yapmaya çalışıyor, dolayısı ile sistemlerde aşırı yükleme meydana gelmekte. Bu yüzden sayfa görüntülenemiyor hatası almaktasınız. Bir Kaç güne sistemelrdeki yoğunluk düşecektir.

internet başvurusunda sayfanın acılmaması yanı kayıt cıktısının alınamaması Adobe Reader proğramının olmamasından... zaten öğrencilere gelen aöf kayıt kılavuzundada bu proğramın olmamasından kayıt yapılamayacağı özellikle vurgulanıyor. klavuz elinde olan arkadaşlar incelerse karşılaşacaklardır zaten.... herkese kolay gelsin.

internet başvurusu kişisel bilgilerinize ulaşmak ve gerekli düzenlemeleri yapmanız için önemli.ayrıca sınav sonuçlerınızı öğrenebilirsiniz ve eğer sınava giriş belgeniz elinize ulaşmamışsa sınavdan önce sınava giriş belgesinden çıktı alabilir ve bu belge ile sınava girebilirsiniz.sınava giriş belgeniz yoksa sınava giremezsiniz.

Benm bi sorum vardı. Şimdi ben bu yıl 1. sınıf öğrencisiyim. Ben 2. yıl içn kayıt yenilemyi 2008 kasımından sonra yapıcam dimi ? yoksa bu aralıkta bitiormu

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri