Kayıt yenilemedim ama yine borç çıktı!!!

vetizm

Yeni Üye
Arkadaşlar geçen sene sırf ikinci üniversite olsun diye kamu yönetimi bölümüne kayıt yaptırdım ve harç parasını yaptırdım..ancak daha sonra keyfiyetten devam etmedim..benden ikinci dönemin taksidini de ödememi istiyorlar..hatta yeniden basvurmadıgım halde yeni sene için de borç çıkarırlar mı merak ediyorum..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.devam etmediğim halde 2. dönemin parasını istemeleri normal mi kaydımı silmeleri gerekmiyor muydu.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Arkadaşlar geçen sene sırf ikinci üniversite olsun diye kamu yönetimi bölümüne kayıt yaptırdım ve harç parasını yaptırdım..ancak daha sonra keyfiyetten devam etmedim..benden ikinci dönemin taksidini de ödememi istiyorlar..hatta yeniden basvurmadıgım halde yeni sene için de borç çıkarırlar mı merak ediyorum..bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.devam etmediğim halde 2. dönemin parasını istemeleri normal mi kaydımı silmeleri gerekmiyor muydu.

Eğer ilerleye zamanlarda Aöf okumak istersen bu ödemediğin ikinci dönem harç ücreti karşına borç olarak faizi ile birlikte çıkacaktır. İster oku ister okuma ister sınavlara gir-girme kayıt yaptırdıysan ikinci taksitide ödemek durumundasın.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar