ben bunu yapmayı çok istedim ama yapamadım insan bişeylere takılmaya qörsün pozitif olamıyo yani en azından ben öyleyim.umarım biqün senn taktıqın pembe qözlüklerden alabilirim![]()
bu gözlükler çok işe yarıyor gerçekten
ben bunu yapmayı çok istedim ama yapamadım insan bişeylere takılmaya qörsün pozitif olamıyo yani en azından ben öyleyim.umarım biqün senn taktıqın pembe qözlüklerden alabilirim![]()
hiç şüphem yok bundanbu gözlükler çok işe yarıyor gerçekten
tabiri caizse agzından bal damLamışmelekcim sen en iyiysini yapıyorsun..
keşke yerine iyiki demek bence daha mantıklı..
sonuçta yaşadığımız anları geri getiremiyoruz..
yaşadığımız şeylerden pişmanlık duyacağımıza pişmanlık duyacağımız şeyleri yapmamaya gayret gösterirsek,ne keşke sözüne nede pişmanlıklara yer kalır..
G.antepli olduqunu nasılda belli ediyor işte budur yaaakeşkeler pişmanlık lafıdır.günah oldugunu sanmıyorum.teyzelere bakarsak herşey günah...pişman oldugumuz birşey için keşke deriz degilmi? bir pişmanlık bin kese altınla ödenmez..bazı şeylerin geri dönüşümü yoktur..o yüzden karar verirken herşeyi geniş perspektifli düşünüp öyle karar vermeli...kader de gözardı edilmemeli....keşkesiz günler herkese.![]()
herkese inat keşke dion yane güldestekeşke bir mucize olsada matemattiketn finalde geçmiş olsam
istediğin dolma olsun ya..hemen göndereyimmmG.antepli olduqunu nasılda belli ediyor işte budur yaaadolmalar nerdee hanee
![]()
mucize olmadıysa da üzülme..bütünleme de geçersin..keşke keşke diye kendini harap etme be kardeşimkeşke bir mucize olsada matemattiketn finalde geçmiş olsam
sıcak ekmek yok şimdi olmaz gönderme boşaa yarına gönder g.antep konusundan yolla ama burası keşke konusuymusistediğin dolma olsun ya..hemen göndereyimmm![]()
sen bilirsin..bak sonra pişman olup keşke yeseydim dersin eminimsıcak ekmek yok şimdi olmaz gönderme boşaa yarına gönder g.antep konusundan yolla ama burası keşke konusuymussonradan yazarım belki keşke dolmanı yemeseydim diye
![]()
OooO TOpraqım yaaasen bilirsin..bak sonra pişman olup keşke yeseydim dersin eminim![]()
gaziantepliyim bu sanırım yemek konusunda ne kadar uzman oldugumu belli eder.sen hiç merak etme toprağım.OooO TOpraqım yaaasen yoLLa yaa yabancıdan geLmiyor soNucta umutsuz vaka olsa bile keşke yemeseydim demem ama sende zeytinyaqını bol ver biraz
![]()
bu lafı Keşke demeseydin be toprakgaziantepliyim bu sanırım yemek konusunda ne kadar uzman oldugumu belli eder.sen hiç merak etme toprağım.sende çigköfte yapabilsen keşke
![]()
senin tavan köfteyle kaplı o zaman.bu lafı Keşke demeseydin be toprakyapmadıqımı ne biliyorsun tavana atıyorum bidaha düşmüyor
1 kazan dolmaya 1 lehen çigköfteyi takas edebiliriz adil bi takas bence
![]()