acıksada yiyemezsin graal89 arkadaşım.antep usulü biraz acı oluyor dane keşkeymiş be valla karnım acıktı![]()
auzuhauahaacıksada yiyemezsin graal89 arkadaşım.antep usulü biraz acı oluyor da![]()
istanbul -gaziantep arası çok da mesafe degil ya..yaw koptum valla yaevet tavan köfte kapLamaLı yaLıtımı güzel Ses geçirmiyor Isıyı iyi muhafaza ediyor
yaLnız acı yiyebilirmisin biraz sacma oldu g.antepLi acıyı sever gerci köfteye basarım isotu yani
(Keşkee) G.antepte olsanda yogursamda yesekk....
dedim bi kere topragım..baksana acı seviyormuşauzuhauaha(keşke) öyle demeseydin topram ya belki graal89 da acı seviyodur
![]()
grall kardeşim yazarken bişeyi bişeyi bagla keşke kelimesini katıver arayaistanbul -gaziantep arası çok da mesafe degil ya..(kaç km ki unuttum valla?)
yazın buralar güzel oluyo sen gelince şöyle adalara karşı köftede ne gider
bak graal89 da acıkmış ankaraya da bırakırsın tadımlık.
keşke ışınlanma diye bişey olsa demi ne iyi olurdu![]()
bende hataylıyım antepede yakınızgrall kardeşim yazarken bişeyi bişeyi bagla keşke kelimesini katıver araya
valla bi 16 saat var (keşke) daha az olsa mesafe...topragım gelmeyi düşünüom zati istanbul a acık havada yoguramam tavan yok nere fırlatacamgelirkene ankarada mola verirsek bırakırım otogara alabilir ordan grall89 arkadasım
![]()
oo sende toprak sayılırsın ben çigköfte yapam sende peynirli künefe ısmarLa olarMıbende hataylıyım antepede yakınıziyi bilirim damak zevkini okudukça acıktım bende ya
yok denir mi yaaaoo sende toprak sayılırsın ben çigköfte yapam sende peynirli künefe ısmarLa olarMı![]()
her beklenen gün gelir mutlaka, ama istendiği gibi gelmez ! şuan herşey rayında gitseydi garantinin cagırdıqı sınav aklına bile gelmezdi buna emin ol.onun için gidene bitene fasla üzülmeyerek önüne bakmaya calıs.ölüm haricinde dünyada herşeyin çaresi vardır.sen tabiki hep gelecege dönük yatırımlar yap emeginin karsılıgını bir gün mutlaka alırsın...inş...keşke garanti bankası beni çagırdıgında sınavına gitseydim kazanırdım ve iyi bi karıyerım olurdu gelecegi düşünerek hareket ettiğimden emeğimim karşılığını alamıyorum ve bu benı üzüyor