nerdesin hemşerim sen yakeşke(aut)çigköfte (in)
![]()
ben burdayım siz kayıpsınız..her yere geldim geldim diyorum yazan yok amanerdesin hemşerim sen yamsn de açsana
msn acık onurum ztn ya bana gelmedi senin davetin. aha şimdi hilal geldi ekledim.. sen yaz bana msn adresini ben ekliyem ?engincan msn i açsana dostum ya
database error topragım kısaca sorun..kankam seni arıyormsn acık onurum ztn ya bana gelmedi senin davetin. aha şimdi hilal geldi ekledim.. sen yaz bana msn adresini ben ekliyem ?
zor bi durum qerçektenkeşke garanti bankası beni çagırdıgında sınavına gitseydim kazanırdım ve iyi bi karıyerım olurdu gelecegi düşünerek hareket ettiğimden emeğimim karşılığını alamıyorum ve bu benı üzüyor
aynenkeşke 8 ay öncesine dönebilsem şimdiki aklım olsa hiç kırmazdım onu
ne kadar çok şey ögrensekte bilsekte yine de eksik birşeyler vardır..dünyaya ermiş gelecek halimiz yok ya
diyelimde arada öğrenmeyi de bilelim bi daha dememek için![]()
e orası kesinne kadar çok şey ögrensekte bilsekte yine de eksik birşeyler vardır..![]()
keşkeeeeögrenmek için pes etmemek ,eskiyi koruyarak yeniliklere de açık olmak gerek.
bilgi sürekli güncelleniyo
keşke insanlar içinde terebaytlık hafıza kartı olsa![]()
sorma ya aynı şeyi düşünüyorumkeske daha öncede bu aöf ye calıstım gibi ders calıssaymısım isttedim ünide güzel bir böllümü kazanırdım
benimde keskelerimden brisi bu![]()
Keşke bu kadar calışmasaydım.soruları karıştırmazdım
![]()