Kısa dönem askerlik kalkıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Toprak63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben senelerce askerlik yapmam niye yapayım ki.Açıkçası kısa dönem askerlik yapmak için okuyorum

KISA DÖNEM ASKERLİK KALKIYOR ASKERİ ŞURADAN GEÇECEK(Cumh. başk.)Seve seve ımzalayacak BIZDE 12 AY YAPIP GELECEZ!

ben dün buraya yorum yazmıştım göremiyorum biri yazıları mı kaldırıyor anlamadım

ilerleme olacağına gerileme oluyor anlamadım gitti

neyse hayırlısı olur inş

paylaşım için tşkler

arkadaşlar panik yok öyle kolay değil bu işler daha bir sene olmuyo 2 yıılık mezunlar da kıssa dönem yapsın diyorlardı böyle bir olsa ülke den dışarıya çok büyüük bir beyin göçü olacağını düşünüyorum ülkede elli iş tutacak adam kalmaz zaten kısa dönem için de dışar da kalan çok var zaten avrupanın bir çok ülkesin de askerlik zorunlu değil böyle bir şeyin sanmıyorum ama bedelli askerlik işi zor biraz bu şartlar da biz 7 8 yıl okumuş master vs . şunu yapmış bunu yapmış gidip 15 ay askerlik yapacağını sanmıyorum hayırlısı olsun ama kısaa dönem kalkmasın arkadaşlar da boşuna okumuyoruz arkadaşlar emin olun herkese bol şans:D:D

Yazınız duruo Harun_73 kimse kaldırmaz merak etmeyın:)

Arkadaşlar onaylanırsa yandık boşuna okul okumuş oluruz :mad::mad::mad:
nie ki yoksa sen askerliğini kısa dönem yapmak için mi okuyosn lütfen arkadaşlar bence böyle bişiyin tartışılmasına gerek bile yok unutmayalım biz türk genciyiz belki de dersiniz sen bayansın konuşmak kolay hayır böyle bişi yok vatn uğruna gerekirse senelerce askerlik yaparım...

askerlık yapılır yapılırda kendı ıcındekı terörden kurtulmassan aylık verıp beslersen bu yönetım ıcın askere gıtmeyı ıstemem soncta gıdecez herturlu ama gönulsuz bır sekılde

ben bu sene 4. sınıf öğrencisiyim.Bütünlemeye bırakmadan geçersem eğer ASAL a dilekçe verip en erken şekilde askere gitmek istiyorum.En erken ne zaman olur diye soran olursa dilekçe verirseniz en erken Aralıkta gidebilirsizniz.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "kısa dönem ve yedek subay askerlik kaldırılıyor" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi

kaynak :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "kısa dönem ve yedek subay askerlik kaldırılıyor" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi

kaynak :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çok teşekkürler freeon süpersin günün en iyi haberi.

Madem son kararı Meclis verecek bence Meclis kabul etmez arkadaşlar siz ne dersiniz ?

Çok teşekkürler freeon süpersin günün en iyi haberi.

Madem son kararı Meclis verecek bence Meclis kabul etmez arkadaşlar siz ne dersiniz ?

meclis kabul etmezde şimdi meclisde çoğunluk akp ye ait eğer bunu akp sürecekse hayli hayli geçer zaten milletin ondan umudu yok

Çoğunluk akp diye istediği zaman istediğini yapamaz.Bence halkı veya milletin fikrinin salt çoğunluğunu göz ardı edemez,ederse bu ona pahalıya patlar.

lanet olsun bu aofye ınat edıp zorlastırıyorlar sınavları

Beyler bakıyorum çok kızmış ve üzülmüşsünüz. Ya şöyle bir düşünü devlet para kazandığı bir kurumu iter mi yani AÖF kurumunu itmez eee o zaman kısa dönem kalkar mı kalkmaz. Beyler siz devletten yada Askerden böyle bir haber duydunuz mu hayır. Kimden duydunuz Gazetelerden bu gazeteler hergün Ronaldinho'yu Fenere almıyor mu alıyor. Devlet zaten krizden çıkma yolları arıyor ee bir de kısa dönemi kaldırdığını düşünün...Yani demek istediğim şu devletin yaptığı bir çalışma var evet ama kısa dönemi kaldırmaya yönelik değil uzun dönem askerliği düşürme yönünde ayrıca kısa dönem kalkmıyor arkadaşlar Yedek subaylık kalkıyor zaten belli bölgelerde Yedek subay alımı durduruldu.Yani yedek subaylar 12 ay yapar aylık paralarını alırdı devlet işte bunu kaldırıyor.Zaten kısa dönem yapanlar er olarak yapıyordu yani o gördğünüz haberler asparagas... haber değeri olsunda ne olursa olsun mantığı var.

ya okuyanla okumayana aynı sekılde yaptırım uygulanırmı... saten okulun tek faydası askerlık... okuyanların % 70 okumaz yemın ederım...:) bırı sallamıs bısey butun mıllet uyuz oldu... ama zannetmıyorum oyle bısey olsun... mıllet ayaga kalkar...

ya böyle birşey olurmu nasıl bir mantıkki bu olamaz yedek subayi kaldırırlar kısa döneme devam şafak kaç askarim 150 :)))

Selam
arkadasım mezun olmadan kısa donemden yaralanamassın

16 sene okuyan adamla ilk okulu mezunu bir olmaz arkadaşlar.Kaymakamı doktoru,hakim,polisi vs ... bunlarla ortaokul mezunu kişiler aynı olmaz olursa şayet hem devlet hemde aöf iflas eder.Aöf nin amacı ticari yönden para kazanıp askerliğe katkıda bulunmak.

Zaten devlet 6 ay askerlik yapanların masrafını hesap ediyor bide 12 aya çıkarsa tam batar
:D:D:D

böyle saçmalık olmaz.bizlerin ne şartlarda okuduğumunu Allah biliyor.okuyanla okumayan bir oalcaksa okumanın bir anlamı yok.3 çocuk yapıp ilkokul emzunu kalalım daha iyi.:D

Ya arkadaşLar ne kdr çok büyüttünüz ya:D

İnşallah olmaz olursada Aöf ye yatırdığım harçları kuruşu kuruşuna alırım :cool::cool::cool:

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,662
Son üye
Gülüzar
Geri