fibertombik
Yeni Üye
- Bölüm:
- Fotoğrafçılık
Selam arkadaşlar. Her ünitede hata olduğunu düşünüyorum çoğu kez sorunun cevabını bildiğim halde cevap anahtarında doğru bildiğim yanıtın aksine yanlış bir seçenek doğru olarak gözüküyor. Her kitapta en az 2-3 ünitede hatalı seçenekler var. Bunların kontrol edilmesi lazım dikkat etmeyenler için doğru seçenek o sanabilir. Endişem sınavda da böyle saçmalıkların olup olmaması. Açıkcası cevap anahtarımı hatalı yoksa kitapta yazan mı onuda bilmiyorum. Hatta bazen ikisininde doğruluğundan şüpheliyim. confused
Bakın bir örnek ekliyorum. Burda cevap anahtarına göre doğru cevap: A 'dır. Fakat doğru cevap benimde seçmiş olduğum "C" şıkkı olması gerekiyor. Bunu fark etmemde doğru yanıt gerçekten "pupil izlenimi" mi diye teyit etmek istememden oldu. Çünkü ben pupil izlenimi diye bir şey okuduğumu hatırlamıyordum
Bu da kitapta yer alan paragraf hatta çizmişim:
Biz bu hatalı sorulardan ve hatalı bilgilerden dolayı sınavda 3-5 soruyu yanlış yaparsak bunun telefisini:
Kim?
Nasıl?
Yapacak acaba?
Bakın bir örnek ekliyorum. Burda cevap anahtarına göre doğru cevap: A 'dır. Fakat doğru cevap benimde seçmiş olduğum "C" şıkkı olması gerekiyor. Bunu fark etmemde doğru yanıt gerçekten "pupil izlenimi" mi diye teyit etmek istememden oldu. Çünkü ben pupil izlenimi diye bir şey okuduğumu hatırlamıyordum
Bu da kitapta yer alan paragraf hatta çizmişim:
Biz bu hatalı sorulardan ve hatalı bilgilerden dolayı sınavda 3-5 soruyu yanlış yaparsak bunun telefisini:
Kim?
Nasıl?
Yapacak acaba?