O puan silindi,2008de tekrar KPSS sınavı olduarkslar bnm sorum su kpss lısans olarak gırdım ama mezun olamadım 2006 kpssye onlısans olarak gırmıstım atama oldugu zaman onlısans puanımı kullanabılırmıyım acıl cvplarını beklıyorum tsklr
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedirhttp://ais.osym.gov.tr/Default.aspx adresinde şifre edinemiyorum sistem de açılmıyo buna bağlı olarak acill yardıma ihtiyacım var!!!!!! şifre neeee
bence aof bürosundan yüksek ricayla diplomanı al noterden onaylatıp kendine al, aslını yine veririsin onlara, hatta öğrenci kimliğini bırak hemen getircem diplomayı diye yani bence tabi karar senin aof yi iptal de etme kpss ye önlisanstan girme şansınıda risketme. noterden onaylı da yeterli olur kpss başvurunda bence, umarım yardımcı oldum başarılarmerhaba önlisans dıplomamı almak ıstıyorum ama 3.sınıfta kaldım için bana 3. sınıfı iptal etırırsen verırız dıyolar.sızce 2010 yılında 3.sınıftan 4 de gectımde önlisans dıplomamı verırlermı?
Merhaba;merhaba önlisans dıplomamı almak ıstıyorum ama 3.sınıfta kaldım için bana 3. sınıfı iptal etırırsen verırız dıyolar.sızce 2010 yılında 3.sınıftan 4 de gectımde önlisans dıplomamı verırlermı?
Merhaba bildiğim kadarıyla sınav sonucu memur atamaları kasım ayında olacak ve başvurduğunuz sınav türüyle tercih yapabilmeniz için tercih zamanında mezun olmanız gerekli yani siz bu sene kayıt yaptırmadıysanız 4. sınıfa kasım ayında mezun olmanız mümkün değil dolayısıyla lisans gurubundan sınava girseniz de puanınızı tercih yaparken kullanamayacaksınız. alan dersleri konusunda bilgi sahibi değilim iyi günlerArkadaşlar merhabalar.Ben işletme 4.sınıf öğrencisiyim (denizcilik önlisans mezunuyum) bu sene işlerimin yoğun olmasından dolayı kayıt yapamadım ama seneye mezunolucam 3 dersim kaldı.Sizlere sorum kpssye lisan düzeyi olarak mı yoksa önlisans olarakmı gireyim (yaş27)..Yada alan derslerinin olduğu lisans sınavını tavsiye ediyormusunuz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
PEKİ İKİ SINAVADA GİREBİLİRMİYİM ? ön lisans hemde lisansa 2 sine birdenMerhaba bildiğim kadarıyla sınav sonucu memur atamaları kasım ayında olacak ve başvurduğunuz sınav türüyle tercih yapabilmeniz için tercih zamanında mezun olmanız gerekli yani siz bu sene kayıt yaptırmadıysanız 4. sınıfa kasım ayında mezun olmanız mümkün değil dolayısıyla lisans gurubundan sınava girseniz de puanınızı tercih yaparken kullanamayacaksınız. alan dersleri konusunda bilgi sahibi değilim iyi günler
Evet girebilirsin cumartesi sabahı 1. oturum 35 tl ücreti..slm arkadaşlar ben son sınıftayım ve kpss ye giricem sadece g.kültür g.yeteneğe girsem bölüm derslerinden girmesem oluyormu acaba bilgisi olan varmı???