Lady Gaga üniversitede ders konusu!

Sosyolog_60

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Lady Gaga üniversitede ders konusu!

Pop müziğin yeni kraliçesi ABD'li ünlü pop şarkıcısı Lady Gaga artık üniversitelerde ders konusu!

Pop müziğin yeni kraliçesi olarak tanımlanan ABD’li ünlü pop şarkıcısı 24 yaşındaki Lady Gaga artık üniversitelerde ders konusu!

ABD’nin köklü eğitim kurumlarından Güney Carolina Üniversitesi, önümüzdeki dönemde Sosyoloji Bölümü öğrencilerine “Lady Gaga ve Şöhret Sosyolojisi” adlı dersi verecek.

Profesör Mathieu Deflem’in (48) vereceği derste 24 yaşındaki sıradan bir genç kızın nasıl dünya fenomeni olduğu, pazarlama ve iş geliştirme stratejilerinin etkileri, gay kültürüne olan ilgilisi ve bunun şöhretine kattıkları hakkında teoriler anlatılacak.

Şu an için 50 kişilik bir limiti olan sınıfa yoğun ilgi yüzünden 120 kişilik özel bir sınıf ayarlanacak

eebru

Özel Üye
way be..
her şey bitti kadınn nasıl şöhret olduğu için ders görmek kaldı
komik :haha

Sosyolog_60

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
öyle deme şöhret sosyolojisi bu .Derin bir konu :) özellikle de benim gibi sosyoloji öğrencileri için :D

eebru

Özel Üye
:) ya ben fikrimi söledim bilmem ben şöhret sosyolojisini fln :)
cahilliğime ver

Sosyolog_60

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Aaa cahillik ne demek :) Napalım senide aramıza kabul etcez ;) Ama gerçekten bize de gelse ne olur sanki ;) yada biz tercih yapabilsek ünlüler arasından :haha

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd