Lisansa dikey geçiş hakkında..

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
Arkadaşlar merhaba.

Bikaç sorum olucak. Halkla ilişkilerden mezun oldum bu sene. İşletmeye geçiş yapıcam yalnız bi konuda bilginize ihtiyacım var. Geçiş yapacağım zaman ben h.i. okurken matematik görmemiştim. Şimdi 3. sınıftan devam edince görmediğim işletme derslerindende sorumlu olacakmıyım? Genel matematik vs. yoksa sadece geçtiğim sınıfın derslerinden mi sorumlu olucam.

2. sorumda 3. sınıfta ingilizce var. Ama ben mezun olurken ingilizce dersini geçmiştim. Bu yıl yine bu dersten sorumlu olacakmıyım?

Halkla ilişkilerden geçiş yapan biri 3. sınıf işletmede hangi derslerden sorumlu oluyor bilgi verirseniz sevinirim.

Cevabınızı en kıssa zamanda bekliyorum.

Görüşmek üzere..

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
konunun güncel kalması için tekrar rica ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.

celik3

Yeni Üye
ıngılızce ve edebıyattan sorumlu olmazsın
fakat matematık gormedıysen o dersı alacaksın ama 3. ve 4. sınıfta matematık yok sanırım

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
3 ve 4 te matematik yok. Geçmiş yıllarda var onlardan sorumlu olmayacakmıyım? Sadece içinde oldugum yıldan ve görmediğim derslerden mi sorumlu olucam?

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
şunu bir netleştirsek yaw. halkla ilişkilerden işletmeye geçen biri 3. sınıfta hangi dersleri görür??

cinomoreno

Yeni Üye
Arkadaşım, öncelikle tebrik ederim.
Bende Halkla İlişkileri bitirdim be İşletme 3.den devam edeceğim. Kafama tkaılan bu soruları Aöf büroya giderek çözdüm.
Öncelikle sınavsız ve hazırlık falan okuamadan direk kayıt yaptırıyorsun. İngilizce ve Türk Dili dersalerini aldığın için muafsın. ALtdan matematik ve Muhasebe dersleri almadıysan onlarda sana kar oldu bana olduğu gibi, çünkü almayacaksın.
Özetle; 3. sınıf İşletme bölümünde 6 ders alacaksın, 4.sınıftada 6 ders alacaksın....

Konu bu şekilde. eğer her hangi bir sıkıntın olur ise bence büroya gidip öğrenebilirsin aynısını....

Saygılarımla,

kaptan06

Yeni Üye
Bende Halkla İlişkileri bitirdim be İşletme 3.den devam edeceğim. Kafama tkaılan bu soruları Aöf büroya giderek çözdüm.
Öncelikle sınavsız ve hazırlık falan okuamadan direk kayıt yaptırıyorsun. İngilizce ve Türk Dili dersalerini aldığın için muafsın. ALtdan matematik ve Muhasebe dersleri almadıysan onlarda sana kar oldu bana olduğu gibi, çünkü almayacaksın.
Özetle; 3. sınıf İşletme bölümünde 6 ders alacaksın, 4.sınıftada 6 ders alacaksın....

Konu bu şekilde. eğer her hangi bir sıkıntın olur ise bence büroya gidip öğrenebilirsin aynısını....

Saygılarımla,
hocam bende seninle aynı durumdayım. 3. Sınıfa doğrudan kayıt süresi ne zaman ve nasıl bir işlem yapmak gerekiyor bilgin var mı?

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
dostum çok sağolasın. Peki rica etsem biz bu yıl, yani işletme 3. sınıfta hangi derslerden sorumluyuz yazarmısın?

Saygılarımla,

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd