lütfen acil yardım !

pesimistica

Yeni Üye
iyi günler işletme 4. sınıfa geçtim. alttan hiç dersim yok. fakat geçen yılın 2. harcı ile bu yılın kayıt yenileme harcını maddi imkansızlıklardan ödeyemedim. bahar döneminde bütün harçları ödersem okulu buı yıl içinde bitirebilirmiyim ? yoksa okul direk yarım dönem uzamış mı oluyor ? güz döneminde, bahar döneminin dersleride dahil bütün dersleri olup okulu bu yıl içinde bitirebiliyormuyum ? lütfen yardım...

lanet olsun bu parasızlığa :(

wSerdar

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
slm.
siz bu dönem kayıt yenıleme ıcın mecbur ıkısınıde odeyeceksınız ekranda cıkar zaten. kredi çekin bence 4. sınıftayım sızı en ıyı ben anlarım. lanet olsun bu acıkogretım sıstemınede kredılı kredılı dedıler ıngılızce grammer ı basımıza sardılar ya.

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
iyi günler işletme 4. sınıfa geçtim. alttan hiç dersim yok. fakat geçen yılın 2. harcı ile bu yılın kayıt yenileme harcını maddi imkansızlıklardan ödeyemedim. bahar döneminde bütün harçları ödersem okulu buı yıl içinde bitirebilirmiyim ? yoksa okul direk yarım dönem uzamış mı oluyor ? güz döneminde, bahar döneminin dersleride dahil bütün dersleri olup okulu bu yıl içinde bitirebiliyormuyum ? lütfen yardım...

lanet olsun bu parasızlığa :(
Güz dönemine ait harc ücretini gecen seneki 2.harcı yatırmazsanız kayıt yenileme işlemi yapamazsınız..Güz dönemi dersleri bir sonraki güz döneminde alabilirsiniz ancak...Bahar döneminde güz dönemi dersleri alınmıyor...1 dönem uzatmış olursunuz bu durumda...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar