Matematik Için Yardımmm

• Konbuyu başlatan 43emre43
  • Başlangıç tarihi
4

43emre43

Misafir
Arkadaşlar Işletme 2. Sınıf öğrencisiyim 1.sınıf Matematik Dersini Bir Türlü Veremedim 48 De Kaldım Ve Ne Yazıkki Bu Senede Aynı 48 Bu Matematik Rezaletinden Ben Nasıl Kurtulabilirim Bi Fikri Olan Varmı Murat Ve Yargı Yardımcı Kaynaklarını Kullanıyorum Ama Bi Sonuç Alamadım Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim....
Saygılar

sanko86

Yeni Üye
Yardımcı kaynaklarda yetersiz kalıyorsa bir öğretmen veya kurstan birebir ders almayı deneyiniz.
Çünkü Matematik okuyarak öğrenilmesi zor bir derstir.

tomcat84

Yeni Üye
aöf e-öğrenme portalından ders çalışabilirsin.birde aöf nin e-televizyon var.programlar çok eski ama konular hep aynı olduğundan belki bir faydası olur.başarılar.

meloo1

Yeni Üye
bnde 3 e gecemıcem matematıgı verremezsem:hem ozel ders almaaya hmde kursa gıtmeye basladım::(

4

43emre43

Misafir
sağolun arkadaşlar gercekten çok kötü bi durum ben geçen sene de bu senede 48 den kaldım o da ayrı bir sinir katiyo ama inşallah bu sene kabus olmazzz.

etametal

Yeni Üye
Ben matematiği versem üniverste bitcek zor babacanlar zor matematiği icat edenin ben....hep 40 ta kalıyom nasıl iş anlamadım matemetiği versem üniversteyi bitirdim olarak kabul ediyorum kendimi gerisi kolay bu sene özel idman yapıcam matematik dersi için.....™

weeping eyes

Özel Üye
Ben matematiği versem üniverste bitcek zor babacanlar zor matematiği icat edenin ben....hep 40 ta kalıyom nasıl iş anlamadım matemetiği versem üniversteyi bitirdim olarak kabul ediyorum kendimi gerisi kolay bu sene özel idman yapıcam matematik dersi için.....™

argo kelime kullanma

weeping eyes

Özel Üye
Arkadaşlar Işletme 2. Sınıf öğrencisiyim 1.sınıf Matematik Dersini Bir Türlü Veremedim 48 De Kaldım Ve Ne Yazıkki Bu Senede Aynı 48 Bu Matematik Rezaletinden Ben Nasıl Kurtulabilirim Bi Fikri Olan Varmı Murat Ve Yargı Yardımcı Kaynaklarını Kullanıyorum Ama Bi Sonuç Alamadım Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim....
Saygılar

eğer matematik temelin yoksa kurs faydalı olur ayrıca bol soru çözmek sınav ve soru çözme tekniği açısından oldukça faydalıdır.

jojo

Yeni Üye
aslına bakarsanız bende ilk başlarda çok korklarak bakıyordum mat.;ama çok şükür allahıma verdim bu dersi.benimde temelim yoktu inan matematikten.nasıl mı başardım yardımcı kitaptan ve özellikle soru bankasının çok faydasını gördüm.al bi soru bankasını örnekleri kendin yapmaya çalış zaten açıklamalı anlatıo soru bankası sayısal dersler için çok mükemmel gerçekten.inan sınavdada hiç zorlanmadan yaptım soruları.zaten çok çok zor deildi normaldi.hiç kursa filan ihtiyacın olmaz soru bankasındaki soruları çözersen çünkü sınavda benzerleri cıkıo.hiç korkulacak bi ders olmadını sonunda sende göreceksin. başarılar;)

Maxın

Yeni Üye
Evet jojo haklı. Soru bankalarından ve eski sorulardan egzersiz yapılmalı aynıları bile denk geliyo. Ayrıca en önemli ayrıntı Hesap Makinesi. Zaten sınavlarda serbest ve inanın bazı sorular sadece makine sayesinde kolayca çözülebiliyor ;)

oceans166

Yeni Üye
bnde aynı derten muzdaribim... tek ders yuzunden 3 e gecemedım bu sene... bı versem okul bıtıcek... hatta 3.4. sınıf derslerının hepsını aynı yıl içerisinde istesinler ama su matematıkten kurtarsınlar benı...bakalım ya verıcez ya verıcez baska caresı yok...:rolleyes:

heartqueen

Yeni Üye
Arkadaşlar matematiği lütfen gözünüzde büyütmeyin.eminim hepiniz zaten yapamadım çok zor bu senede kalırım düşüncesiyle çalıyosunuz. ama inanın bence matematik 1 sınıfın en kolay dersidir. çünkü ezberlemeniz gerekenleri yazsanız 1 sayfayı dolduramazsınız.bol bol çözümlü örnek çözün. soruları,benzer sorularla kıyaslayarak,benzer soruların çözümlerine baka baka çözmeye çalışın. en fazla 5. soruya kadar zorlanırsınız. daha sonrakileri gözünüz kapalı çözersiniz. kendinize güvenin biraz.eminim burda yazan herkes final sonunda matematikten geçtiğini görecek. başarılar.

pamuk prensess

Yeni Üye
benimde başımı yaktı bu matematik.3e geçemedim bu sene :(allah yardımcımız olsun..bol bol soru çözelim sınıfları geçelim:p

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob