mazeretli kayıt

zenci

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba benim okuldan geçici mezuniyet 18 ekimde çıkıcakmış acaba bu mazeretli kayıt için ayrıca mazereti bildiren kağıda gerek var mı?
bir de ben kayıtı burdur da yapıcam ama öğrenci kimlik kartımı manisadan almak istiyorum böyle bir durumdayım kimlik kartım kayıt olduğum yere mi gelir yoksa ?

Lacremel

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
Mazereti sözle bildirmen yetiyor, 19 Ekim'e kadar vaktin var yani...

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
arkadaşlar merhaba benim okuldan geçici mezuniyet 18 ekimde çıkıcakmış acaba bu mazeretli kayıt için ayrıca mazereti bildiren kağıda gerek var mı?
bir de ben kayıtı burdur da yapıcam ama öğrenci kimlik kartımı manisadan almak istiyorum böyle bir durumdayım kimlik kartım kayıt olduğum yere mi gelir yoksa ?
Hayır mazeret bildirmenize gerek olmuyor. Ama son kayıt tarihinden sonra kayıt olma imkanınız yok unutmayın. Siz aöf bürosuna belirtirseniz ben burda kayıt oluyorum ama kimliğim buraya gelsin diye onlar ayarlarlar.

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
arkadaşlar bende mazeretli kayıt tarihlerinde kaydımı yapmak istiyorum,kesin olarak br belge istenmıyor sorun cıkmıyor eminsiniz değilmi? bilgi almak için aöf bürosunu bçok kez aradım ama mesgul sürekli

geap

Yeni Üye
Bölüm:
Uluslararası İlişkiler
Ben de aynı probleme sahibim, şube yanıt vermiyor ve ben de iş yerimden ancak 17'sinde izin alabiliyorum, nasıl mazeretli kayıt yaptırabilirim. (ikinci üniversite)

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
slm

arkadaşlar açık öğretim kaydı bugün bitti ve ben tüm belgelerimi yetiştiremedim.. 3 gün içerisinde mazeretli kayıt war nasıl mazeret gösterecez bilgisi olan war mı ?

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
İnternetten kaydınızı yapıp gidin aöf bürosuna basit bir dilekçe dolduracaksınız o kadar.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar