merhaba

hamide_c87

Yeni Üye
Öncelıkle sızı rahatsız ettıgım için özür dılerım ama bır konu hakkında sızden yardım almak zorundayım:
Ben 2008 ösym sınavında Sivas'ın Gürün Meslek Yüksek Okulu Bankacılık Ve Sigortacılık bölümüne yerlestırdım okula ve yurda kayıt oldum ama hayat sartları yuzunden orda okuyamıyacagıma karar verdım ve tokat'ta acık öğretım kamu bölümüne kayıt oldum.daha sonra okuldan kaydımı sildirmek üzere GMYO gittim kaydımı sıldırıp sılındıgıne dair bır belge getırısem normak açık öğretım öğrencisi gibi olacagımı söylemişlerdı bende kaydımı sıldırdım.Bana okul sadece dıplomamı gerı verdıler ve onun yeterlı olacagını soyledıler.
Yanlız ben bır gun dahı olsun gurun meslek yuksek okuluna gıtmedım.şimdide burdakı açık öğretımde bulunan görevlıler bende kaydımın sılındıgıne dair resmı bır belge istıyorlar okula basvurdum okulda bana verılen diplomamın yeterlı oldugunu ve baska bır belgeye gerek olmadıgını öne surerek baska bır belge ver miyor bana bu konuda ne yapmam gerektiği ile ilgili bir bilgi verebilirmisiniz?
Şimdiden teşekkuru ederim.....
Cevap beklıyecegım sızden nolur bana dönüş yapın.
:confused:HAMİDE :confused:

canselen

Özel Üye
hiç başıma böyle birşey gelmedi.aslına bakarsan kayıt yenileme veya kayıt yaptırma olayı 1.sınıflar için bitti.aöf sonuç belgenle ve diplomanla birlikte aöf bürosuna başvuru yapmanı tavsiye edebilirim ancak.sanırım sana oradan yardımcı olabılırler

hamide_c87

Yeni Üye
yaptım ama orası öğrencı kaydımın sılındıgıne dair bı belge istıyor okul ise diplomamın yeterlı olacagını soyluyor. suan aof kayıtlıyım zaten 2. unıversıte öğrencısı olarak ama okuldanda kaydımı sıldırdım normal açık öğretım öğrencısı olmak için ne yapacagımı bılmıyorum ortada kaldım .bu sene içinde olmaz ise bu işler kaydım sılınecek ve ben buna çok üzülürüm ......

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob