merhaba.

Wewe

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
meraba arkadaslar. ben bu sene kamu yonetımı okuyacağım. cok sorum var hangiisnden başlayacağım bilemiyorum :(
1 ankarada oturanlar var mı acaba bana hangi dershaneyi önerirler ?
2 sizce hem çalışıp hem dershneye gidip sınavlarda başarılı olabilir miyim ?
3 kitap veriliyo mu ?? burda dersleri gördum burdan da çalışabılırım ama kitap daha yararlı olur bana. not almadan yazmadan yapamam ben.
4 kamu yonetimi hakkında ne düşünüyosunuz sizce bu bölumu seçerek iyi etmiş miyim :(( çok korkuyorum açıkcası :(( kendimi örgün öğretime hazırlamıştım ama malesef 52.bindeyken bile olmadı :(( hayırlısı buymuş :frown:

Wewe

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
pardon bi de derslerimizde almanca fransızca ve ingilizcede mi var onları naaapppcazzz :agla

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
meraba arkadaslar. ben bu sene kamu yonetımı okuyacağım. cok sorum var hangiisnden başlayacağım bilemiyorum :(
1 ankarada oturanlar var mı acaba bana hangi dershaneyi önerirler ?
2 sizce hem çalışıp hem dershneye gidip sınavlarda başarılı olabilir miyim ?
3 kitap veriliyo mu ?? burda dersleri gördum burdan da çalışabılırım ama kitap daha yararlı olur bana. not almadan yazmadan yapamam ben.
4 kamu yonetimi hakkında ne düşünüyosunuz sizce bu bölumu seçerek iyi etmiş miyim :(( çok korkuyorum açıkcası :(( kendimi örgün öğretime hazırlamıştım ama malesef 52.bindeyken bile olmadı :(( hayırlısı buymuş :frown:
Merhaba,

Hoşgeldiniz :)

1) Açıköğretim dershanesi olarak bir çok dershane mevcuttur. Murat Açıköğretim dershanesi bu konuda en bilinen dershanedir.Onu tavsiye edebilirim
2) Hem çalışıp, hem dershaneye giderek başarılı olabilirsiniz..Dershane'ye gittiğinizde aldığınız dersi yarım saat tekrar edip, dersle ilgili test cozersenız sorun kalmaz..
3) Kitaplarınızı aof bürosundan temın edebilirsiniz..Formumuzda ders kitapları ve ders videoları da mevcuttur.
4) Kamu Yönetimi mezunları, kamu sektöründe ve özel sektörde yer alan memurluk, uzman yardımcılığı (management trainee) ve müfettiş yardımcılığı (assistant inspector) olarak çalışabilirsiniz..

Wewe

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
cok cok cok tesekkuur ederrriimm saolun :cici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar