Mezun Olma

ISemraI

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
Ben kamu yönetimi 4.sınıf öğrencisiyim. Finallerde Türkiye Ekonomisinden sorumlu kaldım. Bütünlemede bir aksilikten dolayı sınava giremedim. Bu yüzden bu sene mezun olamıyorum ve sanırsam yeni dönemde (2012-2013) kredili sisteme geçiliyormuş. Şimdi bundan sonra ki süreç nasıl olacak beni bilgilendirebilir misiniz? Bu tek dersi nasıl verebilirim ki mezun olayım.. En kısa zamanda cevap atarsanız sevinirim..:((

MaviAlaz

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Bu yıl sizin bölümünüzde kredili sisteme geçtiği için : kalmış olduğunuz tek dersin güz dönemi ve bahar dönemi sınavlarına girerek dersin kredisini tamamlamanız gerekiyor.

ISemraI

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
O kadarını tahmin ediyordum. Fakat daha ayrıntılı bir cevap vardır die sormuştum. Çünkü tek bir dersin kredisi nasıl olcak
nasıl hesaplanacak ve ben 2 dönemde para yatırmak zorundamı kalacağım. Hem tek sınavda mı vercem dersi yoksa 2 sınav mı olacak. Lütfen daha detaylı bir şekilde bilgilendirebilir misiniz???

MaviAlaz

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Kredili sistem hakkında detaylı bilgi forumumuzda açılmış vaziyette: http://www.aofdestek.net/aof.kredili.sistem/58126-aof.kredili.sistem.not.hesaplama.html

Para yatırma konusuna gelince, 2 dönem de para yatırmak zorundasınız. Ama tek ders olduğu için tamamını değilde daha az bir ücret yatıracaksınız.Çünkü şu anda alınan ücret kitap ücreti diye geçiyor.Sene sonunda dersin kredisini tamamlarsanız mezun olabileceksiniz.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Ders ikiye bölünmüş ise güz ve bahar dönemlerinde göreceksiniz. İki dönemede ayrı ayrı kayıt yenileyeceksiniz. Her dönem bir ara sınav birde dönem sonu sınavı olacaksınız. Eski derslerinizin ortalamaları yüksekse bu derslerden 33 den düşük not almadığınız taktirde geçip mezun olabileceksiniz.

deadlock

Yeni Üye
aslında bende de buna benzer bir sorun yaşıyorum. daha doğrusu arkadaşımla ortak bir sorun. ben çeko okuyorum o işletme. intibak listesinden kaldığımız dersler biri 5. dönemde diğeri 7. dönemde. güzde bu iki dersi alıp şubatta mezun olabilirmiyiz acaba.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
aslında bende de buna benzer bir sorun yaşıyorum. daha doğrusu arkadaşımla ortak bir sorun. ben çeko okuyorum o işletme. intibak listesinden kaldığımız dersler biri 5. dönemde diğeri 7. dönemde. güzde bu iki dersi alıp şubatta mezun olabilirmiyiz acaba.
Evet ikisini de aynı dönem alabilirsiniz.

deadlock

Yeni Üye
cevabınız için çok teşekkür ederim . şubatta mezun olabilirsek çok iyi olucak. erkek arkadaşımın askere gitmesi lazım acil olarak. şubatta mezun olursa nisanda askere gidebilir ozaman. :)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar