murat yayınlarından başka önerebileceğiniz kaynaklar

• Konbuyu başlatan _elmayra_
  • Başlangıç tarihi

canselen

Özel Üye
bence okadar emin olmayın daha kayıt yenıleme olayı olmadıgından normal ders kitaparımız gelmeden güncellenme durumunu bilemeyiz.

Linsey

Özel Üye
bence okadar emin olmayın daha kayıt yenıleme olayı olmadıgından normal ders kitaparımız gelmeden güncellenme durumunu bilemeyiz.
Ben söylediklerimin hepsinden eminim:)
Eğer dikkat ederseniz , Murat açıköğretimin kitabında herhangi bir değişiklik olmadı diyorum ve bu kesindir:)

canselen

Özel Üye
bende öyle diyordum bende gecen sene murat yayınlarının almıstım ilk senem oldugundan erken aldım kıtapları ama güncellenmemiş kitap almısımm ters gelıyordum azdaha ilk snavdan sonra tekrar kıtap almak zorunda kaldım.birbildiğim var basıma geldide ona göre konusuyorum.yinede siz bilirsiniz

Linsey

Özel Üye
bende öyle diyordum bende gecen sene murat yayınlarının almıstım ilk senem oldugundan erken aldım kıtapları ama güncellenmemiş kitap almısımm ters gelıyordum azdaha ilk snavdan sonra tekrar kıtap almak zorunda kaldım.birbildiğim var basıma geldide ona göre konusuyorum.yinede siz bilirsiniz
Sizin hatanız basım tarihinden kaynaklanan bir hata olmuş Öyle tahmin ediyorum,
Eski basım tarihli kitabı almışsınız ...
Yardımcı kitapların sitelerinde kitap değişiklikleri yazıyor,
Bende bu yüzden emin olduğum için soruyu yanıtladım:)

Amacım bildiğimi paylaşmak, art niyetli bişey yazmak değiL,Bu yüzden yanlış anlamayınız:)

jojo

Yeni Üye
basım tarihi kaç yılıydı? eski basımmıydı?? bir de kırtasiyeciye sormadın mı değişiklik oldumu bu kitapta die??

DILEK3

Yeni Üye
2007 basım yılı yargı yayınları yardımcı kitapta degişiklik olmuş mudur acaba?

GONUL67

Yeni Üye
Arkadaşlar kamu yönetimi 1. Sınıf derslerinin daha önce çıkmış sorularını ve cevaplarına ihtiyacım var. Konu çalışmaya hiç zamnım yok iş yerinden kendime zamn kalmıyor ......hayatım hep okumakla geçti valla halada okuyoruz :(

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob