oo geçmişin sen arkadaşımara sınav=77, yıl sonu31, bütünlemeden 46 bekliyom nasıl hesaplanıyor sizce verebilirmiyim bu dersi yardım lütfen![]()
gerçekten mi nasıl hesapladığını yazarmısın ay çok sevindim onuda yazarsan çok sevinirim çok sağol oh içim rahatladıoo geçmişin sen arkadaşımbüt. 38 alsan dahi geçiyorsun. 46 bekliyorsan geçtin demektir. hadi hayırlı olsun darısı başıma tek dersten geçmeyi bekliyorum.
inşallah sende geçersin bende tek ders veremezzem 1 sene 1 ders için boşu boşuna okuyacamgerçekten mi nasıl hesapladığını yazarmısın ay çok sevindim onuda yazarsan çok sevinirim çok sağol oh içim rahatladı![]()
inş.güzel dileklerin için sağol.sen geçtin merak etmeinşallah sende geçersin bende tek ders veremezzem 1 sene 1 ders için boşu boşuna okuyacam
çok teşekkür ederim çokkkkkbende geçme notların çizelgesi var.ama illaki kendi gözümle görücem dersen sitemizde anasayfada bulunan vize notunuz finalden almanız gereken not ve durum yazıo ya oradan vize notunu yaz hesapla de finalden hangi puan alman gerekiyosa büttende o notu alman gerekli.
rica ederim.senin adına çok sevindim. darısı başıma.çok teşekkür ederim çokkkkk
anlamadım ne demek istedini daha acık yazarsan yardımcı olurum.ara=15 dediğin ne oluo 15 puan mı?peki bişey daha sorucam, kusura bakma, ara=15, yıl=54,büt=57 bundan geçemiyom ozaman yükseltmem bir işe yaramıyo yani ne dersin arkadaşım bundan kalıyom ozaman
yanyalnız ben mezun olucam bu dersi verirsem bir üst sınıfım yok, bu arada biraz baydım ama az öneki dersten geçiyommu anlamadıminş.güzel dileklerin için sağol.sen geçtin merak etmehem 1 dersi veremeyince tekrar yapmıyorsun. en az 3 dersin kalması gerekio tekrar yapmak için.üst sınıfa geçiyorsun ama seneye o tek dersi vereceksin.
evet ara sınavdan 15 puan aldım yıl sonundan 54, bütünlemeden de 57 bekliyomanlamadım ne demek istedini daha acık yazarsan yardımcı olurum.ara=15 dediğin ne oluo 15 puan mı?
ara sınavdan 15 aldıysan bütten 65 alman gerekir geçmek için.çünkü vize notun bayağı düşük.sen tek dersten kalmamışmıydın?evet ara sınavdan 15 puan aldım yıl sonundan 54, bütünlemeden de 57 bekliyom![]()
ben yanlış hesaplamışım bu dersten geçtiğimi sanıyodum söyledimya hesaplama işim sıfır yalnız ara sınavla yıl sonu ortalaması bu iki notun 43, bütünlemedende 57 net olunca geçtiğimi sandım peki ya yıl sonu kaaale alınmıyomu o 54 puan işe yaramıyomu ben anlamıyorum offff canım sıkıldıara sınavdan 15 aldıysan bütten 65 alman gerekir geçmek için.çünkü vize notun bayağı düşük.sen tek dersten kalmamışmıydın?
ama sen bana vize notum 77 demiştin.simdi diyosun ki vizem 15 ben hiç bişey anlamadım.nese sana verdiğim hesap gibi geçmen.finalden hangi notu alman gerekiyorsa büttende onu almalısın.buda sana benden dipnotben yanlış hesaplamışım bu dersten geçtiğimi sanıyodum söyledimya hesaplama işim sıfır yalnız ara sınavla yıl sonu ortalaması bu iki notun 43, bütünlemedende 57 net olunca geçtiğimi sandım peki ya yıl sonu kaaale alınmıyomu o 54 puan işe yaramıyomu ben anlamıyorum offff canım sıkıldı
sağol arkadaşım onlar iki ayrı dersler karıştı ortalıkama sen bana vize notum 77 demiştin.simdi diyosun ki vizem 15 ben hiç bişey anlamadım.nese sana verdiğim hesap gibi geçmen.finalden hangi notu alman gerekiyorsa büttende onu almalısın.buda sana benden dipnotsenin hesaplamana gerek yok sana gösterdiğim yerden hesapla demiştim yani anasayfada bulunan yerde zaten orası otomatik olarak kaç alıpta geçtini yazıyor.
hakikaten felaket karıştısağol arkadaşım onlar iki ayrı dersler karıştı ortalıktamam ordan hesaplarım çok tewşekkür edrim kafanı şişirdim ama
![]()
laboratuar veteriner sağlık okuyom sen? cevabına yarım saat sonra evde bakabilecem iş yerimden çıkıyom k.i.bhakikaten felaket karıştıD rica ederim önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu.hangi böl. okuyorsun sen?
aa bi nevi meslektaş sayılırızlaboratuar veteriner sağlık okuyom sen? cevabına yarım saat sonra evde bakabilecem iş yerimden çıkıyom k.i.b![]()