kevin_norton
Yeni Üye
Camlarına da filim çektirisen makam arabası gibi olur.evet siyahları 2-3 milyar daha pahalı olur herzaman.
hadi hayırlı olsun esra yla birlikte güzel günlerde kullanınevet siyah zaten ... bu modellerde siyah tutuluyomuş
Camlarına da filim çektirisen makam arabası gibi olur.evet siyahları 2-3 milyar daha pahalı olur herzaman.
hadi hayırlı olsun esra yla birlikte güzel günlerde kullanıneveeeet çanakkale yolcusu kalmasın :d
eğirdirde olmak isterdim
insanlarını çok tanımıyorum ben oraya yakın bi yerde iki yıllık okumuştum o zamanlar bi kaç kez gitmiştim çok çok güzel bi yer değil dediğin gibiBenim eğirdirde pınar pazarında elma bahçem var.pınar suyu var buz gibi kayaların arasından akar. dedem orda imamken almış.ben eğirdiri pek sevemedim.neden eğirdir benim bilmediğim bir yönü mü var.insanları da çok kaba.
hadi ben geliyim bende sıkıldım işimden ikimiz ortak olalımBen İstanbula gideceğim 1-2 hafta sonra ordan honda motor kiralayıp gezeceğim. İş için yeni bir iş fikri lazım bana iş yeri açacagımda.Yeni fikri olan bana özelden mesaj atabilir.İsteyen gelsin gidelim.