notlarımı satıyorum............

buket06

Yeni Üye
arkadaşlar ilk 2 yıl tuttuğum notları, kitapları, sorularımı satıyorum.Almak isteyen arkadaşlar buraya yazsın.Ben sonra kendilerine msn adresimi veririm ve irtibata geçerim.Ankara'dan olursa alacak kişi daha kolay olur benim için eline teslim ederim, notlarım şunlardan oluyor;
_ 2.sınıf halkla ilişkiler murat kitapları (2 tane)
_ 1.sınıf iktisata giriş çalışma notları
_1.sınıf ara,final,bütünleme soruları(son 7 yılın çıkmış soruları)
_2.sınıf halkla ilişkiler son 6 yılın çıkmış soruları(final)
_1.sınıf genel işletme soruları,notları
_1.sınıf işletme son 6 yılın sınav soruları (final)

sayfası 100 kuruştan 135 lira,notlarım toplam 1055 sayfa ve 2 kitap
arkadaşlar emeğimi ve tuttuğum püf noktaları değil sadece kağıt parasını istiyorum almak isteyen arkadaşlar buraya yazsın daha sonra irtibata geçerim kendileriyle

E

_elmayra_

Misafir
Bende notlarımı satın aldığım testleri elimden geldiğince burada paylaşıyorum.
Tabi herkes ne yapacağına kendi karar verir.
Umarım alıcı bulursun.Kolay gelsin;)

kral_5858

Yeni Üye
Bende tüm notlarımı bizim sitenin altındaki parkta yaktım...hepsi tarih oldu..:) Yanışını izlemek büyük bir zevkti...!!! 2010 İşletme fakültesi mezunu

Hazır-Cevap

Özel Üye
Bende tüm notlarımı bizim sitenin altındaki parkta yaktım...hepsi tarih oldu..:) Yanışını izlemek büyük bir zevkti...!!! 2010 İşletme fakültesi mezunu
İlk önce mezun olduğunuz için tebrikler.

Fakat o kitapları yakacağınıza geri dönüşüm için kutular var ona atabilirdiniz.En azından katkı sağlamış olurdunuz bir nebze. Ya da durumu iyi olmayan insanların yararlanması için bir kütüphaneye verebilir,çevrenizden araştırıp birilerine yardım edebilirdiniz.Böylelikle de insanların duasını almış olurdunuz.

buket06

Yeni Üye
arkadaşlar lütfen konumu dağıtmayın ben buraya ne konu açtım neler yazılıyor anlamadım belki lazım olacak notları isteyecek biri çıkacak lütfen konum dışındaki mesajları silin lütfen ihtiyacı olan almak isteyen yazsın

Hazır-Cevap

Özel Üye
arkadaşlar lütfen konumu dağıtmayın ben buraya ne konu açtım neler yazılıyor anlamadım belki lazım olacak notları isteyecek biri çıkacak lütfen konum dışındaki mesajları silin lütfen ihtiyacı olan almak isteyen yazsın

Buket almak isteyen zaten konuyu görüyor,size bir şekilde ulaşır.

buket06

Yeni Üye
bende konuma sadece almak isteyen arkadaşlar yazsın diyorum başka bişey demiyorum

kral_5858

Yeni Üye
bende konuma sadece almak isteyen arkadaşlar yazsın diyorum başka bişey demiyorum
Ya buket satsan ne olur satmasan ne olur hayret bişeye insanlar neyin peşine düşmüş varsa çevrende ver birine gitsin ne notu satıyosun senyaaa başka derdiniz tasanız yokmu sizin yani insanlar işsizlik der geçim sıkıntısı o bu der sen tutmuş notumu alan yokmu şu fiyat heee var seni bekliyolar var sıraya girmişler bırakın boş işlerle uğraşmayı...sonra yok konuyu dagıtmayın falan filan diyosun birde...neyse..saygılar

Toprak63

Yeni Üye
kimse almaz boşuna yorulmayın

kişi o notları alacağına 75 kuruş internet cafeye verir.İstemediği kadar bilğiye ulaşır niyetin iyi ama zor satamazsın bide çok para istiyon yaw

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
bizim burda int cafe saati 1 tl çıktı almak 50 kr :D toplu cıkardınmı ındırımde var

AsenA_38

Yeni Üye
bu sitede çıkmış sorular gerekli notlar hepsi mevcut Allah razı olsun hazırlayanlar sunuyor birer de yardımcı kitap aldın mı başka bişeye gerek kalmıyor ... aöf destek ailesinden ihtiyaç duyacak birilerinin çıkacağını sanmıyorum üstelik fiyatta çok çok fazla ama sen bilirsin tabi

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype