haticeipek
Yeni Üye
millet ders çalışıyor sınavlar yaklaştııııDD
slm ben de aynı sekilde derslere girmek istiyorum eskişehirde ama girilebiliniyormu bilmiyorum bazıları girilmiyo diyo bazıları giriliyo diyo anlamadımBen açık öğretim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümü 3.sınıf öğrencisiyim . İstanbul da ikamet etmekteyim. Eğer mümkün olursa Eskişehir’de derslere girmek istiyorum . Okul öncesi öğretmenlik örgün öğretim derslerine hocalardan izin alıp girebilir miyim? Eskişehir’de gireceğim açık öğretim e bağlı bölümümüz dersleri var mı? İktisat , işletme ve Kamu yönetimi öğrencilerinin üniversitede derslere girdiklerini biliyorum . Bu şekilde bizlere tanınan dersler mevcut mu ? Eğer mevcut ise nasıl ve ne şekilde bu derslerden yararlanabilirim ? Benim için çok önemli orada derslere girebilmek , şimdiden gösterdiğiniz ve göstereceğinizi umduğum itina için teşekkür ederim.
Açık öğretimin kendi sitesinden girersen videolu trt de yayınlananan ders anlatımlarına çıkmış sorulara ulaşabilirsin.Sınavda hepinize hepimize başarılar..ya burda niye okul öncesi eğitimiyle ilgilli adam akıllı hiç bişey yok ya... bütün bölümler var bi bizim bölümümüz yok madem bi kaynağımız olmicaktı niye koyuyosunuz bu bölümü_?! ben çalışıyorum geç geliyorum eve gelip kitap okumaya vaktimde halimde olmuyo her dersin her bölümün videolu konu anlatımları,notları,dökümanları var bizim niye yooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk_?!!!