Online Sohbet.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar:))

isokor bende burnumdan dertliyim ama keşke benmkide akışkan olsa bende akışkan olsun diye sprey kullanıyorm:) burnundaknin kıymeti bil;)

kıymetini bil derken konserve yapıp seneyede kullanırım gibisine bi yol mu izlemeliyim¿:p neyse tamam daha fazla mikroplaşmanın alemi yok. burun konusu çok ip üstü geldi bana:p:haha
geçmiş olsun sanada iyiki varsın(ne alaka ya):p

yok konserve yapma:;) tabiki ama kurtulmaya çalşma onaa ihtiyacın olablr:) birgün:)

iyiyim introuble herşey yolundamı

hangi bölümü okuyorsun dersler nasıl

hiç sorma ya işletme okuyorum 1 sene kaldım tekrardan 5 ders gircem 1.sınıf daha :) çalışıyoruz bu sene bakalım inş.geçeriz. :)

ben de edebiyat okuyorum 2.sınıfım bütünlemeye kaldım verdim dersleri,dersler çok ağır ama çalışıyorum bakalım

İyi iyi inş.geçersin :) zaten ben şu birinci sınıfı atlatim foruma sanal yemek ısmarlicam :)

Gençlerrrr nerelerdesiniz yav nasılsınız iyimisiniz :) yav benden başka hal hatır soran yomu burda hep ben hep ben :)

Selamun Aleykum milet güzel bir cumartesi günü :) Hava güneşli keyifler nasıl :)

Aleyküm selam keyifler benim açımdan mükemmel, kış günü bahar havasının tadını çıkarıyorum...:) sen nasılsın...

3 gün sonra bende iyiyim :) giremedim siteye bi türlü doğru düzgün :)

Geri