Online Sohbet.

yarensu

Yeni Üye
merabalar ben geldim hu hu kismecikler yokmu yhaaa sisle bişi paylaşcam ben bgn guneşi görmeye gittim :( çok acıklıydı ühüüüüüü orda çok hoşuma giden bişi vardı berfinin aşkı!!! berfin doğuda sadece karda açan cicek yani turkce adı kardelen! kardelen güneşe aşık olmuş ama onu hiç bi zaman göremezmiş onun aşkı kar gibi bembeyaz ve ölümsüzmüş bigün berfin guneşi görmüş işte o an canından olmuş oda aşkı ugruna canını veerenlerden o aşkın anlatılıışıı çok hoşuma gitti ankaralılara basit gelebilir yada görünmeyebilir ama bi gerçek daha doğudakiler ne kdr erkek evlat düşkünü olsada evlatlarına ölümsüz bi sevgiyle bağlı bgn bunu bida anladım bende bebeğimi herşeyden çok sevcem

dicle30

Yeni Üye
ben bu sayfalardan hiç bişey anlamadım pişman oldum aklım karıştı geçen dönem sınavda çıkan soruları görmek istedim acayip sorular net olmayan linkler ya ben bişey bulamayacakmıyım neyse bu sayfanın mucitleri anlaşıldığı üzere süper zeka ben araızdan ayrılıyorum size iyi kankilikler:confused::D

FaTTiK

Yeni Üye
oy oy oy h.g tabiki sev.rainbow tatılıyorum ama alınmamışsındır umarım alınıyorsan takılmayayım arkadaşım:)sevdiğim için sizleri takılıyom yanlış anlaşılmasın:(

yarensu

Yeni Üye
ben bu sayfalardan hiç bişey anlamadım pişman oldum aklım karıştı geçen dönem sınavda çıkan soruları görmek istedim acayip sorular net olmayan linkler ya ben bişey bulamayacakmıyım neyse bu sayfanın mucitleri anlaşıldığı üzere süper zeka ben araızdan ayrılıyorum size iyi kankilikler:confused::D

oy kıyamam yardımcı olmamı istersen ben burdaım tatlım bisden ayrılmana gerek yok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,731
Son üye
Shawnnix