Online Sohbet.

By_tr

Özel Üye
izmirli geldinmi sende
benimki idare ediyordu üzüme arkadaşım nasılsa sanayide işin hazırmış keşke herkes senin kadar şanslı olsa :d
seni gördüğümede sevindim

heartqueen

Yeni Üye
saol canım arkadaşım ne de güzel moral veriyosun ööle :) offf offfffffff sabaha kadar sinirden karnım ağrıdı walla. çok komik yaa bi 2. sınıfta bu kadarkötü geçmişti bide şimdi. allah yardımcım olsun. dua etcektin söz vermiştin unuttun galiba bu yüzden kötü geçti tek sorumlusu sensin mesut :)

heartqueen

Yeni Üye
herkese günaydınlar dün aöf ara sınavlara katıldık dünküler kötüydü ama c.tesi fena değildi.ben c.tesi sınavının kitapçık türünü kodlamamışım bişey olmaz dediler ama içinizden farklı düşünen varmı?
sınavın geçersiz sayılabilir. şansın yaver giderse biri farkedip işaretler senin adına.

rahmenioff

Yeni Üye
1 saattir soruma yanıt almayı bekliyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama bulamadım ben cevap anahtarında 2300-1301-1321 kodları işletme 3.sınıf lütfen yardımcı olun

kubar43

Yeni Üye
ya arkadslar şimdi yardımcı olacak biri varmı ya 2.sınıf çıkmış final sorularını indircem sabahtan belli bakıyorum bir şey göremedim indirmeyle ilgili lütfen şu anda biri varsa yardımcı olsun sinirlerim bozuldu ya zaten sınav kötü geçti püfff :(((

MatmazeL

Özel Üye
ArkadaşLar ulaşamadıgınız sorular notlar en kısa zamanda tekrar eklencek bi hata sonucu bazıLar silinmek durumunda kaldı haberiniz olsun..

kubar43

Yeni Üye
nereden indirebileceğimi biliyormusun İşletme 2. Sınıf 2003....2007 yılları Final Sınav Soruları yoq ya bi indirecek bir şey felan yardımcı olursan sevinirim

MatmazeL

Özel Üye

bozcimbom

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bu sınavlar hangi tarihte açıklanıyor haberiniz varmı acaba bilen varsa ve benimle paylaşırsa çok sevindirik olacağım :))

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar