eyi keyifler nasıl olsun ders ders stres nolsuun.......hea heçş surma ben as araştırmadım eski programları isledim...ama ühühseviyom seni gııııı...ee keyifler nasıl bakem...gerçi dün gece bulamadık bir türlü şarkıyı senide ayar ettim ama![]()
eyi keyifler nasıl olsun ders ders stres nolsuun.......hea heçş surma ben as araştırmadım eski programları isledim...ama ühühseviyom seni gııııı...ee keyifler nasıl bakem...gerçi dün gece bulamadık bir türlü şarkıyı senide ayar ettim ama![]()
al benden de okadar....nese napalım haftaya izlerken birilerini alcam yanıma hususi dinletcem sonra salcam dışarı=)))eyi keyifler nasıl olsun ders ders stres nolsuun.......hea heçş surma ben as araştırmadım eski programları isledim...ama ühüh![]()
eczaneci misalii hıı anadık canım.....Ben forumun gece nöbetçisiyim ne uyuması![]()
bende kime sorduğunu anamadım gııı...üstüme alındım gitti ahanda=))amaann asterx uyumamış,,,efsun alala gız bunlar gececi bize mi özenmişşşler anamadımm.........![]()
canım sana süledim zatiii...ii ettin alınmakla biz gececilerr onlar katılımcılaaarrrrbende kime sorduğunu anamadım gııı...üstüme alındım gitti ahanda=))
efetttt.doru didin yaa....katılımcılarında sohbete doyum olmuyo=)canım sana süledim zatiii...ii ettin alınmakla biz gececilerr onlar katılımcılaaarrrr![]()
benim hemşom gözen ,,ahmet biz penayla gececii kankileriiiz...gonuş yha rahat ol araya girmessin..hatta laf çoğalr..ii olur....İki hemşerinin muhabettinin arasına girmeyelim istedik.Sessizliğimiz ondan yani
walla nolsun tek ders iktisat gündüzleri full çalışıyorum.depoluyorum gecede böle keyif çatıyorum canım...senin nasıl....asterıx bölmek ne demek ancak keyif verirsinizpenacım dersler ..çalışmalar nasıl gidiyoorr..![]()
rica ederim... walla gececi kankim benim rainbow onun haricinde tek tabancayımPardon ya ben karıştırdımTeşekkür ederim pena