Online Sohbet.

gözen

Özel Üye
saol fadikcim ayyy bu melek varya bu arkasından konuşmak gibi olmasın ama
çok fenadır kendileri:p:p:D

rainbow

Özel Üye
hıım .güzin abla olarak ;demek sen ii hissetmedin kendiniki herşey üsüste gelmiş canım..yani sen çağırmışsın ;)moralini bozmalarına izin werme ...:p
konuyu bilmeden yazıorum :confused:

yarensu

Yeni Üye
sevgi istiorum yanlızlıklar var huzur istiorum herşey buz gibi gülmek isterken ağlatılıorum şuan hiç bi çaresizliğimin caresi yok :(

rainbow

Özel Üye
demek yanlış kişiki sewgi isterken ağlatılıyorsun,birlikte olmak warken yalnız bırakılıosun....huzur istiyosan ilk önce seni huzursuz eden kişileri çıkar hayatından..çaresiz die bişey yoktur herşeyin mutlaka bi çaresi wardır yalnız biz o çareyi göremiyoruz ..;)

rainbow

Özel Üye
erkekler nie aldatır sadece bunun cvbını bilmk istiorum
ooooooooo..niemi;salaklıklarından,elindekiyle yetinmeyip aç gözlü olduklarından ,aradığı şeyi yada aradığını sandığı şeyi bulamadıklarından,
karaktersiz olduklarından,gerçekten sewmediklerinden(sewen insan yapmaz çünki=),kendilerini fazla abarttıklarından,karşıdakine bak ben istesem bi sürü kız war die ispat etmeye çalıştıklarından,bağlanmak istemeyip her çiçekten .....dediklerinden....ooo bisürü neden war sabah olur anlatsam..

By_tr

Özel Üye
günaydın herkese
ben biliyordum yarenin derdi olduğunu niye baştan sölemiosun arkadaşım bizde he bire üstüne geliyoruz:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar