aynen katılıyorum bende bu sene çalıştım merakım ondanbu sene çaLıştımda ondan merak ediyorum yafgeçen sene açıkLandıktan 1 haftasonra haberim oLmuştu hehe
![]()
aynen katılıyorum bende bu sene çalıştım merakım ondanbu sene çaLıştımda ondan merak ediyorum yafgeçen sene açıkLandıktan 1 haftasonra haberim oLmuştu hehe
![]()
evet geçen sene karşıLığını fazLasıyLa aLdım çünkü bu bana 5 i bi yerde oLarak geri geLdi heheo zaman merak etmene gerek yok yebese
zaten çalışmışsan karşılığını alırsın
ee yan gelip yatarsan cevaba bile bakmazsın![]()
bak orasına katılıyorum ne hikmetse sonuçları görmeden çalışmak gelmio içimdenvaLLahi sırf meraktan açıkLansın istiyorum başka bi amacım yok açıkLansın finaLLere başlıycam nasipse![]()
ya sonuç iyiyse biras çaLışırıs ama birascık iyiyse daha çok çaLışırıs ondan yanibak orasına katılıyorum ne hikmetse sonuçları görmeden çalışmak gelmio içimden
ya aksiyon litfen yapma böle bizide heyecanlandırdın şimdioyyhh heycanlandım zaman yaklastıkca mıde oözsütüm yukselıorsa .. üüü hadı kotuyse anammmm
iğrençsin yaw... midem kalktıoyyhh heycanlandım zaman yaklastıkca mıde oözsütüm yukselıorsa .. üüü hadı kotuyse anammmm
ya aksiyon litfen yapma böle bizide heyecanlandırdın şimdi![]()
evet ben açıkLıcam asLında ben ajanım zaten sizin yönetime düşünceLerinisi öğrenmek için geLdimnerden bılıosun yaa ... gorende sen acıklıcaksın sanar![]()