Online Sohbet.

rainbow

Özel Üye
abbooo lacam ben bugün heraldemmmm..:eek::eek::eek:anam alttaki dersim iktisat ii geçmişti ama 49 gelmiş .ühühü...diğerleri wasat ...aman bide hayır kurumu seçilmişim aksion tarafından ne diyimm...abooooooo:eek::eek::eek:

тHєy

Yeni Üye
abbooo lacam ben bugün heraldemmmm..:eek::eek::eek:anam alttaki dersim iktisat ii geçmişti ama 49 gelmiş .ühühü...diğerleri wasat ...aman bide hayır kurumu seçilmişim aksion tarafından ne diyimm...abooooooo:eek::eek::eek:

insanın abovlayası gelıor ya ..anammmm
abooooowww kine abooooooowww olhh bea rahatladım ....

тHєy

Yeni Üye
hacılar artık devır kafa kafa verme devrı onumuzde 30 kusur gun var ...bazı arkadslarla sureklı calsııyoruz hepberaber calısmak ıı oluor raınbow senıde beklıoruz ders calısmalarına jojo melek artık pena sonra ..... vs vs vs

rainbow

Özel Üye
hacılar artık devır kafa kafa verme devrı onumuzde 30 kusur gun var ...bazı arkadslarla sureklı calsııyoruz hepberaber calısmak ıı oluor raınbow senıde beklıoruz ders calısmalarına jojo melek artık pena sonra ..... vs vs vs
tamamdır gelirim ,haber werirseniz ...kafa werioruz ama bu sınawda olmad neden anlamadım:eek::eek::eek:yha iktisatın cevaplarına da bakdım 3 yanlış wardı kaydırmamı yaptım anlamadım:confused::confused:üzüldüm şimdii yhaaa

тHєy

Yeni Üye
üzülme ınanıyorum kı basaracaz benımde ıktısat kotu :D ama hıc calısmayan bırıne gore ıı aldım :D:D
herneyse ama ben ınanıyorum kı gecceem ..

тHєy

Yeni Üye
idare eder gıbı bısı ..... ama burdakı arkadslarla kafa kafaya vermeye karar verdık hepberaber ustesınden gelcez .. fınalın :D tabı senınde yardımlarını beklıoruz hakan bey ;)

pıtırcık

Yeni Üye
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn harika sitenin şahane insanLarı uyanın hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakın kuşLar çiçekLer böcekLer ne güseL bi gün :D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar