Online Sohbet.

blue_eye

Yeni Üye
bu kadar tepki vermesen kapanmazdı haklısın enginim ama konuya uzun süredir yorum yazılmamasıda bi etken.tartışmanın kapanması en güzeli.sen paylaşımlarına devam et biz gülelim.söylediklerinde anlaşılmıştır dostum buna eminim..
benim konum niye kapandı ben ordayım hala...evet engin bizler paylaşımlarını bekliyoruz..daha fazla bu konuyu tartışmaya gerek yok ..zaten regina, üyede yok ortada diyor..konu kapansın kardeşm..bu güzel arkadaşlık dostluk ve derslerimizi düşünelim..:)

blue_eye

Yeni Üye
tşk ediyorum sana blue_eye...bir bayan olarak işte objektif acıdan yaklasarak yorum yapmak böyle olur...ayrıca dedigim gibi streste sıkıntıda gülmek kadar güzel birşey yok gülmek güldürmek için elimden geleni yaparım...evet konuyu acan arkadas cıktıgım böyleydi diyecekti zaten..ama işte bunu anlamadılar veya anlamak istemediler.anlayan kişiler cıktı ama gerekeninde anlasıldıgını biliyorum..tekrar teşekkür ediyorum bayan gözüyle tarafsız baktıgın için olması gerekende bu olmalıydı ztn ;)
rica ederim engin.bay ya da bayan olmak farketmiyor insanız hepimiz.yardım destek ve paylaşım için hepimiz buradayız degil mi..bizlerin arasında böyle bir tartışma ortamı çıkarsa hiç okuma yazma bilmeyen insanlar neler yapmaz ki..hergün yazılı ve görsel basında nelerle karşılaşıyoruz.dünya nereye gidiyor insanlık nereye gidiyor diyoruz.bizler etrafımıza iyi örnekler olmalıyız.toplumu oluşturan bireylerdir.kendimizden ödün vermeden ama sevgiyi saygıyı hoşgörüyüde elden bırakmamalıyız.tabiki objektif bakmak durumundayım ben de bir bayan olarak hemcinslerime böyle bir genelleme yapılsa,suçlar tarzda, sessiz kalamaz savunma durumuna geçerdim.kendim ve tüm bayanlar adına......

Sonkez

Özel Üye
benim konum niye kapandı ben ordayım hala...evet engin bizler paylaşımlarını bekliyoruz..daha fazla bu konuyu tartışmaya gerek yok ..zaten regina, üyede yok ortada diyor..konu kapansın kardeşm..bu güzel arkadaşlık dostluk ve derslerimizi düşünelim..:)
senin konun niye kapandı bende anlamadım...sonucta biz çigköfte sevenler olarak bir konu actık...nasılki fanlarda şebocular,emre aydıncılar varsa...ayrıca katılım artıyordu ve sende biliyorsunki topragım katılım güzel olursa bunu etkinlige bile dönüşterebiliriz zaten...online sohbet konusu var ama giren arkadaslar bizim çigköfte sohbetimizi dinlemek zorunda olmayabilir...konuyu actık ilgi duyan gelirdi ilgi duymayan gelmezdi...sonucta çigköfte sohbeti çigköfte konusu altında konusulur..burda diger üyeler şunlara bak ya işleri gücleri yok çigköfte diye tutturmus gidiyorlarda diyebilirler...neyse saglık olsun topragım...sende paylasımlarına devam et kapanmaması dilegiyLe :D bu arada amac ztn dostluk arkadaslık ve bilgi...;)

Sonkez

Özel Üye
rica ederim engin.bay ya da bayan olmak farketmiyor insanız hepimiz.yardım destek ve paylaşım için hepimiz buradayız degil mi..bizlerin arasında böyle bir tartışma ortamı çıkarsa hiç okuma yazma bilmeyen insanlar neler yapmaz ki..hergün yazılı ve görsel basında nelerle karşılaşıyoruz.dünya nereye gidiyor insanlık nereye gidiyor diyoruz.bizler etrafımıza iyi örnekler olmalıyız.toplumu oluşturan bireylerdir.kendimizden ödün vermeden ama sevgiyi saygıyı hoşgörüyüde elden bırakmamalıyız.tabiki objektif bakmak durumundayım ben de bir bayan olarak hemcinslerime böyle bir genelleme yapılsa,suçlar tarzda, sessiz kalamaz savunma durumuna geçerdim.kendim ve tüm bayanlar adına......
evet sana katılıyorum hilal.ama şunuda sakın unutma. " Okumak cehaleti alır ama eşşekLik baki kaLır "...iyi örnek oluyoruz zaten çevremize topragım olmakta zorundayız yoksa bizlerin bi farkı olmaz toplumda...bu konuyu açmıyacagım artık gerekeni anlayan anladı ama tekrar belirtmek istiyorum ben o konunun acılmasına birşey demiyorum konuyu acan arkadasın erkeklerin hepsi duyarsız duygusuz demesine sinirlendim...suclar tarzda demişin ama buna katılmıyorum suclamıyorum ben zaten suclu kendisi...tekrar herkesi senin gibi objektiflige davet ediyorum...yeri geldiginde bir insan kendisini bile eleştirmelidir..Neyse sevgi ve saygı çerçevesi altında güzel sohbetler,payLaşımLar geçirmemiz diLegiyLe....

BURCU

Çok Özel Üye
Bütün bunları okuyayamadım tam anlamıyla ama ufacık meselelerin boyutunun nerelere geldiğini gördüm. Gereksiz uzanmasın diye konu kitlenmiş mod, süper mod ....yada herhangi biri ne farkederki sonuçta hepimiz burda bir yardımlaşma içerisindeyiz. Hem düşüncelerimiz fikirlerimiz uyuşmayabilir bunada saygı gösterir ve susarız. İnanın ben olayı tam anlamıyla anlamadım bile bir konudan neler çıkmış dallanmış budaklanmış. Bence daha fazla büyütülmeden bu konular kapatılsın. Konuları kaldırmak durumunda bırakmayın beni. Herkesin düşüncesine ve savunmasına saygım var. :) Saygılar...

Sonkez

Özel Üye
Bütün bunları okuyayamadım tam anlamıyla ama ufacık meselelerin boyutunun nerelere geldiğini gördüm. Gereksiz uzanmasın diye konu kitlenmiş mod, süper mod ....yada herhangi biri ne farkederki sonuçta hepimiz burda bir yardımlaşma içerisindeyiz. Hem düşüncelerimiz fikirlerimiz uyuşmayabilir bunada saygı gösterir ve susarız. İnanın ben olayı tam anlamıyla anlamadım bile bir konudan neler çıkmış dallanmış budaklanmış. Bence daha fazla büyütülmeden bu konular kapatılsın. Konuları kaldırmak durumunda bırakmayın beni. Herkesin düşüncesine ve savunmasına saygım var. :) Saygılar...
tabi burda mod , süper mod , üye önemli degil...hepimiz burda paylasım,bilgi edinmek,arkadaslık,sohbet için burdayız..Aşşagılanmak için degil.. saygı gösterir ve susarız demişsiniz saygı gösterilecek yerde saygıda göstermesini bilirim , saygısızlık yapıldıgı takdirdede hakkımı aramasınıda bilirim..tabiki her insanın düşüncesi birbirini tutmaz ama bu genelleme yapılarak konusmayı gerektirmez..siz iyi biriyseniz ben bu sitedeki herkese iyi diyemem.siz kötüysenizde ben herkese kötü diyemem bu böyledir..kısacası kurunun yanında yaş yanmaz...Kapattım ben ztn gereken anlasılmıstır diye umut ediyorum...İyi günLer koLay geLsin...

BURCU

Çok Özel Üye
Ben sadece senin için söylememiştim bunu; ama sen içinden bir cümle secerek üzerine alınmıssın. Buna ne diyebilirim ki ben.Benim amacım konuların gereksiz yere uzamaması.Sende haklısın savunmanı yapmışsısn oda haklı kendi savunmasını yapmış yada onlarda haklı... Sen kendi düşünceni varetmiş açıklık getirmişsin onlarda kendi düşüncesini yani olaylar bundan ibaret. Tartışma bölümümüz var isterseniz oraya konuyu açarak tartısabilirsiniz. Saygı meselesine gelince; Biri konu açıyor tabi bizimde buna saygı göstermemiz gerek.Ama böyle olunca ne oluyor açılan konu bir yere altında fikir taşışması gibi bir tartişma ortamı yaratılıyor. Ve konu uzadıkça uzuyor. Kimseye bişey dediğim yok ama biraz daha hassa olunursa bu konuda sevinirim. Umarım anlatmak istediğimi en iyi şekilde anlatmışsımdır :) Bunları okuduktan sonra kelimelerimi seçmek zorunda kalıyorum. Çünkü insanlar yanlış anlaşılabiliyor;)

Sonkez

Özel Üye
Ben sadece senin için söylememiştim bunu; ama sen içinden bir cümle secerek üzerine alınmıssın. Buna ne diyebilirim ki ben.Benim amacım konuların gereksiz yere uzamaması.Sende haklısın savunmanı yapmışsısn oda haklı kendi savunmasını yapmış yada onlarda haklı... Sen kendi düşünceni varetmiş açıklık getirmişsin onlarda kendi düşüncesini yani olaylar bundan ibaret. Tartışma bölümümüz var isterseniz oraya konuyu açarak tartısabilirsiniz. Saygı meselesine gelince; Biri konu açıyor tabi bizimde buna saygı göstermemiz gerek.Ama böyle olunca ne oluyor açılan konu bir yere altında fikir taşışması gibi bir tartişma ortamı yaratılıyor. Ve konu uzadıkça uzuyor. Kimseye bişey dediğim yok ama biraz daha hassa olunursa bu konuda sevinirim. Umarım anlatmak istediğimi en iyi şekilde anlatmışsımdır :) Bunları okuduktan sonra kelimelerimi seçmek zorunda kalıyorum. Çünkü insanlar yanlış anlaşılabiliyor;)
Biliyorum genel konusmussunuz ama en cok tepki ben verdigim için kendimi ön planda tutarak öyle yazdım...Saygı konusuna gelince zaten saygının olmadıgı yerde sevgi,güven,sıcaklık bir aile ortamı olusmaz..Valla bende birşeyler anlattım umarım benide anlayanlar anlamıştır :)

blue_eye

Yeni Üye
Biliyorum genel konusmussunuz ama en cok tepki ben verdigim için kendimi ön planda tutarak öyle yazdım...Saygı konusuna gelince zaten saygının olmadıgı yerde sevgi,güven,sıcaklık bir aile ortamı olusmaz..Valla bende birşeyler anlattım umarım benide anlayanlar anlamıştır :)
seni anlayan anlamıştır topragım sen yorumlarına ve paylaşımlarına devam et...:)

gözen

Özel Üye
cızz ne tatilmiş bu böyle maşallah
bir kayboldun pir kayboldun..
neyse tatil nasıl geçti bakalım

imqossibLe

Yeni Üye
hala tatıldeyım ya fınallr ıcın calısmaya basladım pc coktu sonrada kendımı kumsalda buldum ii valla bensız neler yapmısını<z busuruuu yenı uye gelmıs hmmmm
hayrlısı bızım by tr nerde

gözen

Özel Üye
cızz ordan bizim buralarda uğra bak yeni yeni kaysılarda oluyor..
valla gezerdik ne güzel olurdu..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar