Online Sohbet.

YaKaMoZ

Yeni Üye
Valla öyle.Ama şimdi de sonuçlar nasıl gelecek stresi var.Bu öğrenci milletinin stresi bitmez.Ömrümün 14 yılını okuyarak geçirdim.En güzel çağlarım sıra tepesinde kollarım çürüyerek geçti:p:p

BURCU

Çok Özel Üye
€lif;158475' Alıntı:
Valla öyle.Ama şimdi de sonuçlar nasıl gelecek stresi var.Bu öğrenci milletinin stresi bitmez.Ömrümün 14 yılını okuyarak geçirdim.En güzel çağlarım sıra tepesinde kollarım çürüyerek geçti:p:p

sen gene iyi ben yedi yasimdan beri ugrasiyorum :p daha yeni bitti ama yinede devam etmek istiyorum:D:D

YaKaMoZ

Yeni Üye
Neyse arkadaşlar size iyi sohbetler.Ben gideyim.Sohbet çok güzeldi.Daha gidip sahura fıstıklı katmer yapıcam.Becerebilirsem tabi :)

Sonkez

Özel Üye
€lif;158477' Alıntı:
Neyse arkadaşlar size iyi sohbetler.Ben gideyim.Sohbet çok güzeldi.Daha gidip sahura fıstıklı katmer yapıcam.Becerebilirsem tabi :)
elif yapamassın sen gibime geliyor :eek::) fıstık g.antep fıstıgımı o lezzeti fıstık veriyor çünkü...sanada iyi geceler hayırlı sahurlar...umarım başarırsın..resmini çek forumda yayınlayalım...:)

sinem22

Yeni Üye
aslında insan değişik tatlar denemeli.bizim burda yemekler standart hiç değişik yemek yapılmıyor

YaKaMoZ

Yeni Üye
Valla yöresel lezzetler çok güzel oluyor ama insan ramazanda hergün değişik şeyleri yemek istiyor.Hergün de ne yapayım diye düşüne düşüne bi hal oldum.Uydurmasyon yemekler yapıyorum ben de

Sonkez

Özel Üye
sitemizde yönetici bir arkadasımız...Katmer benden sorulur burcu hanım Made in Gaziantep diyoruz lütfen yani :p:p

sinem22

Yeni Üye
valla ben gaziantep deyince baklava derim.çok severim baklavasını.ve gerçekten hakkını veriyorlar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar