Saol süper roseşah..şahsen son finale konsantre olmuş mezuniyetimi bekliyorum hayırlısı Çalışmaya devam yılmadan...Zafere kadar..!!!İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?![]()
Olabilir... Bu sefer banlanırsam gocunmam en azından... Neden banladğımı sorgulamam çünkü bilirm ben neden banlandığımı !!İthamların ağır değil mi sence ?
dua et ki kız ya erkek olsaydıanaaaaaaaaam ben bu kızlaramı kaldım şimdi sohbete birde ayça katıldıkızlar ve ben
![]()
oyy kıyamammhe yaaa millet yapıyo ganni gani bedava dakika kazanıyo ben yaparm tivi chata üye olur beni hiçmi iyisi bulmaz yhaaaa((
Dilerim Allah'tan herkes verdiği emeklerin karşılığını alırSaol süper roseşah..şahsen son finale konsantre olmuş mezuniyetimi bekliyorum hayırlısı Çalışmaya devam yılmadan...Zafere kadar..!!!
ehueheuehuhe yaaa millet yapıyo ganni gani bedava dakika kazanıyo ben yaparm tivi chata üye olur beni hiçmi iyisi bulmaz yhaaaa((
yaşasın bu defa oldu.....o kızlarda umutlandılar benden bayagı bi yaaumut vermştim onlara
![]()
asıkmısın??? sımdıden duseltmıssın barı farkına varıp. o kadar az mı kaldı yayaaaaaa ne oldugu bi bilsenizzzzz bnim bilg.tarih ve saati ayın 9unda kalmış düzelttim (sınava da 20gün kaldı diyduu) bn de daha zaman çokmuş dedimmm trihi saati düzeltince 14e düştüüü
geri alcam tarihi
![]()
Aaa olurm u hiç topragım burdan devam edebilirsiniz işteonly kız beni azarladıama iyiyim