önlisans yazısı ile kpss sınavına girlebilir mi?

harun_73

Özel Üye
mrb arkadaşlar klavuzda 4 yılık okuyanlar 1. ve 2. sınıf alltan ders kalmamak koşulluyla istenildiği takdirde önlisans yazısı verilir deniliyor bu verilen yazıyla kpss önlisans olarak sınava girlebilr mi bu konuda bilgisi olanlar paylaşsın lütfen.

REAPER

Yeni Üye
evet arkadaşım o belgeyi aldığında önlisans mezunu oluyosun sonuçta, kpss de önlisans olarak girersin tabi bu yıl için kpss önlisans başvuruları ne durumda geçtimi falan bi iyice araştır ona göre önlisans diploması al:)

harun_73

Özel Üye
evet arkadaşım o belgeyi aldığında önlisans mezunu oluyosun sonuçta, kpss de önlisans olarak girersin tabi bu yıl için kpss önlisans başvuruları ne durumda geçtimi falan bi iyice araştır ona göre önlisans diploması al:)
eğer önlisans yazısıyla kpss sınavına girilebiliyorsa o zaman diploma almaya gerek yok aslında eğer o yazıyla sınava girilemiyorsa çelişki oluyor diploma alırsan gir almasan girme böyle bir şey yok sonuçta 2. sınıf bitti tabi maksat kayıt sildirip yeni kayıt yapmak bu arada şuna buna para harcamaksa o başka tabbii....

REAPER

Yeni Üye
aöf büro buna nasıl kesin cevap veremez anlamıyorum ozaman ne işe yarıo o kurum, ayrıntılar konusunda bilgim yok, ben 2 yıllık muhasebe bölümünden sonra 3. sınıf işletmeye geçiş yaptım şu an 4. sınıfım 2 yıllık bittiğinde kpss ye girmiştim

harun_73

Özel Üye
reaper kardeşim benim durumumla senin durumun farklı benim kamu yönetimi 4 yıllık bölüm ancak kayıt silersem diploma alabiliyormuşum yazı veriyorla ya bend e herhalde bu yazıyı boşa vermiyorlar geçerli onun için yoksa ne diye vercekler ki bir işine yaramıyorsa

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar