bu maili yazdım
bakalım cevap verecekler mi?
Vermezseler bimer e yazacam biggrin
üniversitenizin bir öğrencisi olarak bir kaç defa mail göndermeme rağmen aşağıda cevap beklediğim bir kaç basit soruya 3 aya yakın bir süredir cevap alamadım
gönderdiğim maillere cevap bile verilmedi
öncelikle kendi durumumu açıklayarak soruma cevap vermenizi temenni ediyorum
işletme fakültesi işletme bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim
dikey geçişle 3. Sınıftan devam ettim
4. Sınıf dönem ortalamam: 3,77, genel ortalamam: 3,64
toplam ders kredim: 26
1. Yukarıda yazan bilgilere göre yüksek onur belgesi alabilecek miyim? (bu soruyu sormamdaki amaç kimi yayınlarınızda 30 kredi şartı, kimisinde 20 kredi şartı yazılı olmasıdır. Zaten 4. Sınıf öğrencisi olarak 30 kredi tamamlayabilmek için üstten ders alamayacağıma göre ve bana tahsis ettiğiniz derslerin kredisi bu kadar olduğundan elden başka bir şey gelmiyor)
2. Eğer belgeyi almayı hak ettiysem bu belge hangi tarihte verilecek.
3. Yukarıda yazdığım konular ile ilgili internette onlarca konu açılmış, herkes kendince bir şeyler yorumluyor, acaba bu konularda milyonlarca öğrencisi olan bir kurum olarak öğrencilerinizi aydınlatma husussunda kendinizi sorumlu hissetmiyor musunuz? öğrencilerinizin faydalandığı sayfanıza, sıkça sorulan sorular başlığı altına bir başlık açıp bu ve bu gibi konular ile ilgili bir açıklama yazmak zor olmasa gerek.
Cevap olarak şu numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz yazmazsanız sevinirim. Daha evvel öyle cevap verdiniz, aradım, hattın ucundaki ilgili görevlilerde konu hakkında bir şey bilmiyorlar. Daha net bir şey yokmuş, öyle dediler.