Onur belgesi hakkında

mavidüş

Yeni Üye
Türk dili : 95 70
siyaset bilimi : 90 85
insan kaynakları : 83 75
türkiye ekonomisi : 77 65
yerel yön. :70
örgütsel dav. : 70 70
maliye :50

maliye ile yereli bilmiyorum.muhtemelen yerelden kalırım onur belgesi alacağım diye düşünüyordum.ama alçak onurla onurlandırdılar:)
sınıfı geçim yeter başka bişey istemiyorum
strese girmek istemiyorum

DYFB

Yeni Üye
arkadaşlar bu onur belgesi tek yılın notlarına bakılarak mı veriliyor?Ben ilk yıl kayıt oldum ama sınavlara girmedim ikinci yıl sınavlara girmeye başladım bu etkiler mi ?

theçayan

Yeni Üye
ya onur neymış toplamda al 50 yi geç işte maymun iştahlılar biz 50 ye razıyız geçelim de ne olursa olsun :D

DYFB

Yeni Üye
bu senin görüşün ben bilgisi olana sormuştum zaten maymun iştahlılıkla bunun ne alakası var anlamadım.O kadar çalıştık sonucunda öyle bir belge almak hem bizi hemde yanımızdaki insanları mutlu eder.İnşallah herkes sınıfını geçer ama hakedende onur belgesini almalı..

Ares

Yeni Üye
Merhaba.
Size katılıyorum.
İnsanın emeğinin karşılığını alması, onu gururlandırır ve çalışma isteğini arttırır.
Daha önceki sorunuza gelince;
Onur belgesi ve Yüksek Onur Belgesi her sene, tüm dersler için ara sınav ve final sınavı ortalamasına göre hesaplanıyor....

bu senin görüşün ben bilgisi olana sormuştum zaten maymun iştahlılıkla bunun ne alakası var anlamadım.O kadar çalıştık sonucunda öyle bir belge almak hem bizi hemde yanımızdaki insanları mutlu eder.İnşallah herkes sınıfını geçer ama hakedende onur belgesini almalı..

DYFB

Yeni Üye
Merhaba.
Size katılıyorum.
İnsanın emeğinin karşılığını alması, onu gururlandırır ve çalışma isteğini arttırır.
Daha önceki sorunuza gelince;
Onur belgesi ve Yüksek Onur Belgesi her sene, tüm dersler için ara sınav ve final sınavı ortalamasına göre hesaplanıyor....

Teşekkür ederimm...Bu durumda sanırım onur belgesi alıyorum :)

conns2005

Yeni Üye
Arkadaşlar,
Ben 4.sınıftayım. 5 dersi geçen yıl geçtim, 1 dersi de bu yıl inşallah geçtim sayılır. 4. sınıf derslerimin ortalaması 72-73 yapıyor. ayrıca mezun durumunda bulunuyorum hayırlısıyla. 4. sınıf ortalaması ile onur belgesi alabiliyormuyum bilginiz varmı?

yellow cowboy

Yeni Üye
75.00-87.49 onur belgesi,87.50 ve üstü yüksek onur belgesi.Arkadaşlar ben aldım.Ayrıca derslerden hiç düşük not almadığımdan yanında promrsyon olarak yüksek onur öğrtencisi belgesi de verdiler.bilgilerinize.bu başarıda emeği olan site yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

ayberk228

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Eee benim ortalamam 70. yoksa alıyor muyum ? 75 değil mi ?

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd