Örgün öğretim işletme öğrencisiyim açığa geçmek istiyorum.

xtrkax

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Merhabalar,
Örgün öğretim işletme öğrencisiyim 2.sınıfa geçtim, aynı bölümden açığa geçmek istiyorum.
Mümkün müdür? Mümkünse Ne yapmam gereklidir? Hangi evraklar ile geçiş yapmam gereklidir. Hangi zaman aralıklarında?
Hangi evreklar ile başvuru yapmalıyım ayrıntı verirseniz çok sevinirim.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Yatay geçiş ile mümkündür. Okuduğunuz okuldan bir transkript alacaksınız. Anadolu Üniversitesi yatay geçiş şartlarını açıkladığına ise başvurunuzu yapacaksınız. Yatay Geçiş kayıtları 30 Eylül başlayıp 25 Ekim de son bulacaka.

xtrkax

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Yatay geçiş ile mümkündür. Okuduğunuz okuldan bir transkript alacaksınız. Anadolu Üniversitesi yatay geçiş şartlarını açıkladığına ise başvurunuzu yapacaksınız. Yatay Geçiş kayıtları 30 Eylül başlayıp 25 Ekim de son bulacaka.
Fakat alttan derslerim vs var 3 tane. Sorun olacağını biliyorum ama yataya geçememe sebep olur mu?
Zaten 1. sınıftan başlayacağım sanırım o şekilde de olsa açığa geçmemde bir sorun olmazsa çok iyi olur.
Aöf sitesinde istenilen belgeler vs hangi linkten bulabilirim

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Fakat alttan derslerim vs var 3 tane. Sorun olacağını biliyorum ama yataya geçememe sebep olur mu?
Zaten 1. sınıftan başlayacağım sanırım o şekilde de olsa açığa geçmemde bir sorun olmazsa çok iyi olur.
Aöf sitesinde istenilen belgeler vs hangi linkten bulabilirim
Alttan dersinizin olmaması gerekiyor...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar