özet kitap kullananlar var mı ?

elbistn

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
özet kitap kullananlar var mı yardımcı olabilir misiniz ?

maym

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Özet kitaplar yasaklandı sadece soru bankaları var

asah

GOLD Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
belkı eskı den kalanlardır tatlım bende soru bankası aldım ıcınde kısa ozet var

asah

GOLD Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
her konunun her dersin kısa özeti mi var
ben murat yayının turk dılı ve edebıyatını aldım her dersın her unıtesını ayrı ayrı ozet vermıs arkasından test verıyor

ozetler bence yeterlı degıl ama ıdare eder

elbistn

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
demek yeterli değil o zaman özet kitap alsam faydası olmaz mı yani her üniteyi bi sayfaya sığdırmışlar duyduğum kadarıyla

asah

GOLD Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
cok kısa faydası olmaz sana aof kıtabı daha etkılı olur

elbistn

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
bu sınava girmeden haziran sınavınıda düşünüyorum :) zaman çok kısa mayıs haziran az bi zaman var o yüzden özet kitap kafamı kurcaladı ya konuları yetiştiremezsem diye

asah

GOLD Üye
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
aynı sorun bende de var yapcak bısey yok malesef yardımcı kıtaba guvenmıyorum yetıstıgı yere kadar artık

seyhmu

Yeni Üye
Bölüm:
Felsefe
Açıköğretim fakültesi yasaklandı doğru.
Birde eskiden kalma yardımcı kitapları ararsan tek tük kalan yerlerden ulaşabilirsin ama bu konuda daha önce soru soran arkadaşa verdiğim cevabı bir oku istersen umarım bir faydam olur bu sorunuz hakkında kolay gelsin iyi çalışmalar...

Arkadaşlar ben felsefe 4. sınıf öğrencisiyim bu arada (kadrolu sınıf öğretmeniyim aynı zamanda)
Size tavsiym aöf nin verdiği kitapları bir kez okumanız bir kez okudunuzmu işi bitirirsiniz
Yardımcı kaynaklar konu anlatım genel de şöyle hazırlarlar.Sadece aöf kitaplarının özet bölümünün aynısını hazırlar kitap diye insanların önüne atarlar
Ben 1. sınıfta ilk dönemde bir yayının konu nlatımına 25 lira verdim 4 sene önce ama kitabı aldım şaştım adamlar aöf nin verdiği kitabın arka tarafındaki özeti aynen geçmiş
sakın boşa para vermeyin eğer aöf kitaplarınızı almadıysanız girin felsefe böülmünün sitesine ve ordan pdf halini indirin çalışın ben kitapları alıncaya kadar öylle çalışıyom bnada kitaplarım geç gelir genelde

Bu arada şuan 4. sınıf felsefe okuyanlara kitaptan çalışıp hazırladığım özetleri paylaşmaya başladım varsa 4. sınıf arkadaşlar notlarımı paylaşabilirm inşallah bu sene okulu bitiriyorum bundan sonra oturup sadece felsefe okuyanlar için tüm sınıf derslerinin özetlerinin yayınlayacam ekstra hazırladığım yaprak testleri paylaşacam ama yavaş yavaş
şuan 4. sınıftan başladık yazın da oturup felefenin 1. sınıfında başlayacam

kuatromen tavsiyede bulunmaktan hoşlanmam ama bunu yazmak zorundaydım çünkü kitap varken yardımcı kaynak almak paranı çöpe yollamak demek
eğer kitap yok pdf indiremyi bilmiyorum diyorsan mailimden irtibat geç senin için hepsini indrip yolayayım korkma para istemiycem bir duan yeter bana
seyhmussoylemez@hotmail.com :)

konu linki: http://www.aofdestek.net/aof.felsefe.bolumu/47639-calisacaz.yapacaz.acil-2.html

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar