Paso işleminde kendimce önemli bir husus

wake_up

Yeni Üye
Öncelikle umarım soruma cevap verme nezaketinde bulunan bir üyemiz çıkar da beni de meraktan kurtarır.Çünkü gördüğüm kadarıyla birçok arkadaşımızın soruları yanıtsız kalmış maalesef.Halbuki her kişi bildiği bir soryua yanıt verse sanırım hem adminler için hem forumumuz için hem de cevap bekleyen arkadaşlarımz için daha faydalı olacaktır.Velhasıl soruma geçeyim

1) Kaydımı yaptırdım fakat paso işlemini yapmadım.Örneğin bu hafta gitsem yine yaparlar mı yoksa belirli bir tarih arasında mı yapmak gerekiyordu?

2) Eski pasomla devam etsem ne fark olacak,akbil basımlarında herhangi bir değişiklilik oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

?

.............................

Misafir
Arkadaşım dilimin döndüğünce yardım etmeye çalışayım .... ;)

1- Belli tarihler aralığında olacağını zannediyorum... Bu tarihler dışında kaldıysan eğer ki yazdıklarından öyle anlıyorum... Hangi şehirde oturduğunu bilmiyorum ama 90 % ist.dasın iettnin karaköydeki yerine öğrenci belgenle gidip alabilirsin kanımca !!!
2- bu soruna ise elindeki eski pasoya devam etmeni önermem çünkü yeni pasoların renkleri farklı oldduğundan hemen şıp diye anlaşılıyo ve sorgusuz sualsiz pasona el konuluyo .. Hele akbil varsa ve içide doluysa... Zararın boyutu daha büyük oluyo başıma geldi çünkü ordan biliyorum...

umarım yardımcı olabilmişimdir... ;)

ROSEŞAH

Özel Üye
Paso İşlemleri;

Paso verilmesi,ilgili belediyelerin bu konudaki kurallarına göre her ilde ayrı organizasyon yapmayı gerektirmektedir.Paso alacak öğrencilerin, yapması gereken işlemler hakkında bulundukları illerdeki belediyelerden bilgi alabilirler.
AÖF bürolarınca yürütülen paso işlemlerinde alınan bedelin tamamı ilgili belediyelere bandrol bedeli olarak ödenmektedir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar