Pasolar hala ortada yok!

eylülbalım

Yeni Üye
arkadaşlar günü güne ayı aya satıyorlar en gec subat denılmıstı martta gıttık nısanda telefon edın dedıler hadı mayısta arayalım kesın gelmıs olsun dedık yıne gelmedı ve ne zaman da gelecegını bılmıyoruz dıyorlar ıstanbul bahcelıevler aöf bürosuna sordum oraya bağlıyım:S dıger sehırlerdekı arkadaslar sızler de mı alamadınız nedır bu boyle yılın yarısı gıttı zaten hıcbır acıklama da yapmıyorlar zaman da vermıyorlar paraları toplamayı bıldıler ama ...

bu konuda bılgısı olan var mı arkadaşlar nedendır bu bekletılıs acaba? ya da ne zaman gelecegıne daır bır bılgı edınebıldınız mı?

eylülbalım

Yeni Üye
telefon edıyoruz herkes basından savıyo benım bılgım yok bızım bılgımız yok denılıyor zaman da vermıyorlar artık :S ne olucak bu boyle

DILEK3

Yeni Üye
arkadaşlar bi sorum olacak, ögrenci kimlik kartıma bandröl yapıştırtmayı unuttum bi problem olur mu

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
sınav sırasında fark ederlerse aof borosuna gonderebılırler

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
denemekten bısey cıkmaz ama galıba onların suresı vardı ocaktamydı neydı

eylülbalım

Yeni Üye
kac kere gıttım sureklı de telefon edıyorum evım uzak bıraz esım de kızmaya basladı gıdıyosun gelıyosun yok dıyorlar telefon et geldı derlerse gıdersın dıyor... Insanın sınırlerı bozuluyo gıdıp elı bos donunce hos telefonda da gelmedı denılınce delı oluyosun ama zaten en gec subatta gelıcek dedıler ogrencı kımlık kartlarından az bı sure sonraydı dagıtımı mart gectı nısan gectı mayıs gecıyo fınaller geldı bırıncı sınıf bıtıyo hala pasolar yok ogrencı tam parası bı sene daha ödese kar kardır dusuncesı bu galıba cok sınır bozucu.. yanı sureklı arıyorum arkadas ustume dusenı yapıyorum ama onlar yapmıyorlar :S

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd