R rezan tıryakı Yeni Üye Katılım 8 May 2010 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 12 May 2010 #1 ya arkadaslar bırı bana aöf te lısans psıkolojı var mı sorusunu ceevaplandırabılırmı lutfen yada ben hangı bolumu versem avantaj saglerım kpss de
ya arkadaslar bırı bana aöf te lısans psıkolojı var mı sorusunu ceevaplandırabılırmı lutfen yada ben hangı bolumu versem avantaj saglerım kpss de
O only roses Özel Üye Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 4,562 Tepkime puanı 15 Puanları 0 Bölüm: MEZUN Şehir: Konya 12 May 2010 #2 İktisat Fakültesi (Lisans) Uluslararası İlişkiler İşletme Fakültesi (Lisans) Konaklama İşletmeciliği * Açıköğretim Fakültesi (Lisans) Felsefe Sosyoloji Türk Dili ve Edebiyatı Lisans programları bunlar kpss de yaptıgın netlerle ilgisi var avantajın başarılar
İktisat Fakültesi (Lisans) Uluslararası İlişkiler İşletme Fakültesi (Lisans) Konaklama İşletmeciliği * Açıköğretim Fakültesi (Lisans) Felsefe Sosyoloji Türk Dili ve Edebiyatı Lisans programları bunlar kpss de yaptıgın netlerle ilgisi var avantajın başarılar
A adestek Yeni Üye Katılım 30 Nis 2010 Mesajlar 66 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 12 May 2010 #3 psikolojiye göre mi bölüm seçiliyor ki
P pegasus_dna Forum Editörü Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 1,417 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Şehir: Sakarya 13 May 2010 #4 ben iktisat okuyorum kpss için önemli bölüm bence