Ben yokum!
Ben yokum derim.Nedenini hemen açıklayayım;
İpekin yazdığı mesajları okurken bir yandanda gün içerisinde okumuş olduğum makaleleri,köşe yazılarını veya hoşuma giden herhangibi bir şeyi bu konuda paylaşarak rekorun kırılmasına katkı sağlayabileceğimi düşünüyordum.Yazılan eski mesajları incelemeye başladığımda,üyeler tarafından bir çok mesajın paylaşıldığını ilgimi çekenler olmasına rağmen mesaj sayısındaki çokluk ve benim bu mesajların hepsini gözden geçirme isteğim nedeniyle,bu mesajları okumak yerine sadece gözden geçirebilmek ile yetindiğimin farkına vardım.Forum üyesi arkadaşlarımın Türkiye ve dünya görüşlerine katkısı olabileceğini düşünerek kültür-etkinlik konusuna açmış olduğum konular ve bu konuları görüntüleme sayısı aklıma geldiğinde ise;Rekor kırmak adına paylaşılan (paylaşmak için paylaşılan!!) mesajların konunmayacağını,paylaşımlarda bulunanlara ve kendimize saygısızlık edeceğimizi düşündüğüm için,böyle bir rekor denemesinin içinde yer almayı ve şahsım adına uygun bulmadığımı belirtmek isterim.Nitekim açılan konunun başında da belirtildiği gibi bu rekor daha önce başka bir forumun üyeleri tarafından gerçekleştirilmiş.Aynı denemeyi bir daha gerçekleştirmeye lüzum görmediğim gibi,orjinal veya marjinal denemelerde,çalışmalarda,organizasyonlarda yer almak istediğimi belirtmek isterim.Ayrıca;bu deneme içerisinde yer alacak paylaşımda bulunacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.Umarım muaffak olursunuz.