Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Odaları avuç kadar bir evde yaşıyorduk, ama yüreğimiz kırk odalı masal konaklarının, kırk birinci odasında atıyordu...

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Odaları avuç kadar bir evde yaşıyorduk, ama yüreğimiz kırk odalı masal konaklarının, kırk birinci odasında atıyordu...
güzel söz;)bende yazyım bi tane:)
Gönül ki divâne oldu; dimağıma ismin düştü! Dimağ ki perişan oldu; dile "sükût" düştü. Dil ki lâl oldu; kalbe "har" düştü. Kalp ki durdu; gönle "Yâr" düştü. Yâr'dan başkası için göze gölge düştü...........

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
güzel söz;)bende yazyım bi tane:)
Gönül ki divâne oldu; dimağıma ismin düştü! Dimağ ki perişan oldu; dile "sükût" düştü. Dil ki lâl oldu; kalbe "har" düştü. Kalp ki durdu; gönle "Yâr" düştü. Yâr'dan başkası için göze gölge düştü...........
müthiş.. bende bitane daha yazıcam:)bu böyle gider sonrada rekoru ikimiz kırıraz gibime geliyo:p
Bildiğim kendimi bildim bileli aşık olduğum, bildiğim ancak aşıkken var olduğum... İşte bu yüzden, benim için aşık olmak; çoktandır hasretine katlandığım yokluğum. 'Eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' demiş La Rochefoucauld. Benimse hep böylelerini severek başladı vurgunum...

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
Semadaki tüm yıldızlar sönünce,
Gözlerinde gecenin yalnızlığını hissedince,
İçten içe muhtaç olunca bir dost sohbetine,
Unutma ki seni düşünen bir var bu şehirde....

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
müthiş.. bende bitane daha yazıcam:)bu böyle gider sonrada rekoru ikimiz kırıraz gibime geliyo:p
Bildiğim kendimi bildim bileli aşık olduğum, bildiğim ancak aşıkken var olduğum... İşte bu yüzden, benim için aşık olmak; çoktandır hasretine katlandığım yokluğum. 'Eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' demiş La Rochefoucauld. Benimse hep böylelerini severek başladı vurgunum...
Bu söze sana o zaman toprak:)kıralım öyleyse rekoru:p

Ne kadar az yüksekten uçarsan düştüğün zaman o kadar az incinirsin.
Şimdi ikinci sözümü yazıyorum :p
İnsanı insana bağlayan şeydir, asıl anlam!..
Ötesi masal...​

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
"nerede tükettin ömrünü¿ bir hareketin hatırası, bir tutkunun işareti, bir maceranın parıltısı, güzel ve firari bir cinnet – geçmişinde bunların hiçbiri yok; hiçbir sayıklama senin ismini taşımıyor, seni hiçbir zaaf onurlandırmıyor. iz bırakmadan kayıp gittin; senin rüyan neydi peki¿”
benim 2. sözümde seninkiyle aynı olsun güzeldi;)

lampard

Yeni Üye
elmeyrayla bende beren saat için ufak bi atışmam olmuşdu :) ama saygı duyuyorum,hepimiz yoldaşız aof yolunda gerek yok böyle tartışmalara herkes saygı çerçevesinde herşeyi paylaşabilir .

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd