Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
'Eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' demiş La Rochefoucauld. Benimse hep böylelerini severek başladı vurgunum...

seher

Özel Üye
anladım ki dost kolay kolay bulunuyor buluncada değerini bilmek ve hissettirmek gerek (seher):rolleyes:

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Gerçekleşmemiş istekler mezarlığı gibi içim, ne zaman kendi içimde yolculuğa çıksam ayaklarım bu mezar taşlarına takılıyor, tökezliyorum..

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Kimi zaman birini sevdiğini düşünür insan. Onu neden sevdiğini bir başkasına anlatabilir. Sözcüklerle, uzun cümlelerle, yaşanmış hatıralarla, örnekler vererek...
Bazen birini sevdiğine kendisini inandırır.
Onu sevmek için, daha çok sevebilmek için birşeyler yapar ya da birşeyler bekler.
Ama bazen birini delice sevdiğinizi bilirsiniz. Hissedersiniz. Bunun için hiçbir neden olmasa da sizin dışınızda bir güçle ona doğru çekilirsiniz.
Yerçekimi gibi doğal, kendiliğinden... İsteseniz de engel olunamayan birşey...

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Ne gariptir ki toplum olarak aklı yavaş olana değil de ayağı yavaş olana yüreği kör olana değil de gözü kör olana acırız. (Halil Cibran )

E

_elmayra_

Misafir
Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim...... Ne hissettiysem onu söyledim , onu yaşadım... Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım... Asla keşkelerim olmadı... Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım... Karşıma bazen gerçek yü...zler , bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım.. Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim , ya da asla birini severken karşılığını beklemedim... Dostluğuma değer biçmedim , sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim... Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim... Bazen çok kırıldım , bazen belki de kırdım... Ama hata insana mahsustur dedim..Affettim , af diledim.. Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim.. Onlar belki beni saflıkla yargıladılar.Belki de içten içe sinsice güldüler... Ama asıl unuttukları şuydu... Ben aldanmadım... Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar... Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için... Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için...... Oysa ben hiç insan kaybetmedim... Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar..
( Can Yücel)

DışTicaret33

Yeni Üye
Bölüm:
Dış Ticaret
Anadolu Üniversitesinden bütünlemelere kaldığım dersin kitabını sipariş ettim, nasıl oluyorsa bir saat içerisinde kargoya verdiler, bende düşünüyordum bütünlemelere bir iki gün kala kitap elime ulaşır diye. :D Eee haliyle sonuçları o kadar geç açıklayınca kitabı yollamaları üç ayı falan bulur sanmıştım.

Şimdi ders çalışma zamanı. :D

huri mert

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
her gidene ağlasaydı terk ederdi beni bu gözlerim,her gidene deil,son gidene bu sözlerim...

huri mert

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
gözleri uzaklıklar deil,bazen de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd