Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

heartqueen

Yeni Üye
ESKİ BİR TAPINAK YAZISI

Bu yazı MÖ 900 lü yıllarda bir tapınağın duvarında yazılıymış. insanlar ibadet için geldiklerinde, çocuklarıyla birlikte bu yazıyı okurlarmış...

Gürültü - patırtının ortasında sükunetle dolaş. Sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma

Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe, herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında, verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. Bağışla ve unut. Ama kimseye teslim olma.

İçten ol; Telaşsız, kısa ve açık seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları. çünkü dünyada herkesin bir öyküsü vardır.

Yanlız planlarının değil başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. İşinle ne kadar küçük olursa olsun ilgilen, hayattaki dayanağın odur.

Seveceğin bir iş seçersen , hayatında bir an bile çalışmış ve yorulmuş olmazsın. İşini öyle sev ki, başarıların bedenini ve yüreğini güçlendirirken, verdiklerinle de yepyeni hayatlar başlatmış olacaksın.

Olduğun gibi görün ve göründüğün gibi ol..... Sevmedigin zaman sever gibi yapma. Çevrene önerilerde bulun ama hükmetme. İnsanları yargılarsan onları sevmeye zamanın kalmaz.

Ve unutma ki insanların yüzyıllardır ögrendikleri, sonsuzluktaki tek bir kum tanesinden daha fazla değildir.

Aşka burun kıvırma sakın. o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. o bahçeye layık bir bahçıvan olmak için , her bitkinin sürekli bakıma ihtiyacı olduğunu unutma....

Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et. ilkinin acısı bir an, ötekinin vijdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras
dürüstlüktür..

Yılların geçmesine öfkelenme, gençliğine yakışan şeyleri gülümseyerek teslim et geçmişe. Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin verme. rüzgarın yönünü degiştiremediğin zaman, yelkenlerini rüzgara göre
ayarla. Çünkü dünya karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir. ara sıra isyana yönelecek olsan da, hatırla ki evreni yargılamak imkansızdır. onun için kavgalarını sürdürürken bile kendinle barış içinde ol.

Hatırlarmısın, doğduğunda sen ağlarken herkes gülüyordu. öyle bir ömür geçir ki, herkes ağlasın öldüğünde, sen mutlulukla gülümse. Sabırlı, sevecen, erdemli ol. eninde sonunda bütün servetin sensin.
Görmeye çalış ki, herşeye rağmen dünya, insan oğlunun biricik güzel mekanıdır......

servivor_050

Super Moderatör
Bölüm:
İktisat
1) ULUSLARARASI ACİL NUMARA:
112Eğer telefonunuz kapsama alanı dışıdaysa ve
acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Varolan herhangi bir network
bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha enteresanı, tuş takımınız kilitli
olsa dahi, 112 çevrilebilir.

2) EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ :
Aracinizin yedek anahtari baska birinde varsa, aradaki mesafe
ne olursa olsun, o kisiyi cep telefonunuzla arayin. Aracinizin kapisina 25-
30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsi taraf da yedek anahtarin acma
dugmesine(cep telefonuna yakin bir mesafede tutarak) basin. Kapiniz
acilacaktir ve Bagaj icin de gecerlidir.

3) GİZLİ PİL GÜCÜ :
Eger cep telefonunuzun pil seviyesi çok düsükse ve acil bir
telefon bekliyorsaniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuslarına
basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalisir hale getirebilirsiniz.
Cihaziniz pil seviyesinde %50 artis gösterecek ve telefonunuzu sarj
ettiginizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.

4) 444 0 911
Turkiye'deki tum hastaneler ayni numarada birlesti.Acil
durumlarda 444 0 911 numarali telefon hattini arayan vatandaslar, en yakin
hastaneye en hizli sekilde ulasabilecek, ilgili hastaneden ambulans aninda
yola cikacak.Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan sehrin alan
kodu ile birlikte 444 0 911 numaralı hat aranacak. Ornegin cep telefonundan
(0212) 444 0 911 numarayi arayan vatandas, Istanbul'da, kendisinin
bulundugu noktaya en yakin hastaneye en hizli sekilde ulasabilecek.Sabit
telefonla aramada ise herhangi bir kod cevirmeden direkt 444 0 911
aranacak. Bu telefon arandiginda kisiye en yakın hastaneden ambulans olay
yerine gönderilecek.

servivor_050

Super Moderatör
Bölüm:
İktisat
ACİL UYARI:

Ø BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye’ de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor

Ø Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü lis tenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.

Ø Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.

AYRICA;

Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .

Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.

Ø BU ViRUS 'MATRiX’ E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .

Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.

Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,

Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.

Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .

Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

MatmazeL

Özel Üye
ACİL UYARI:

Ø BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye’ de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor

Ø Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü lis tenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.

Ø Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.

Bu BuRak kod adLı hacker komedi yha:D:D
Ben inanmıyorum çok uzun zamandır aynı mevzu aynı maiL..
BunLar herkese gönderılsın die yapıLıo çünki amaç farKLı ;)

jojo

Yeni Üye
mrblar! aof gençliği:D
nasıl gidiyor final çalışmaları??
benim bayağı yoğun gidiyor.siteye fazla zaman ayıramıyorum:(
19 haziran (finalin açıklanma tarihi not edin bi yere:D ) son sınıflar mezun,alt sınıflar ise üst sınıf olabilmeleri dileklerimle..:D
finalde herkese bol şans ve başarılar dilerim!!

jojo

Yeni Üye
ne hoş gördüm bende:p teşekkürler mesut kardeş..
evet ben böyle bir gelirim pir gelirim:D henüz dönemedim. dönüşüm muhteşem olucak, bu başlangıçtı daha:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd