Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

graal89

♥ Ankaragücü ♥
zorlu yollardan geçtik seninle.büyük zaferler gördük hep birlikte.hüznü sevinci beraber yaşadık hüznü sevinci beraber yaşadık sonsuz sevgimizle sana bağlandık.iyi gün kötü günde hep yanında olduk.canımız sana fede ANKARAGÜCÜM.SARI LACİVERTTİR BİZİM RENGİMİZ. GÜZELİM BAŞKENTİM SENSİN EVİMİZ.yeşil sahaların yenilmez deviyiz futbolcusuyla sahada TARAFTIRIYLA TRİBÜNDE RÜZGAR GİBİ ESER GEÇERİZ.rakp tanımaz o büyük gücümüz gururumuz şanımı ANKARAGÜCÜMÜZ.SEN ŞAHLANDIKÇA GÜLER YÜZÜMÜZ SÖZÜMÜZ ÖZÜMÜZDE SOLMAYAN SEVGİMİZLE BİZ HER ZAMAN ANKARAGÜÇLÜYÜZ

graal89

♥ Ankaragücü ♥
evet ya bizim binada bi amca vefat etti onun ayklarıyla çenesini bağlamaya indim de ordan geliyorum sende yeni girdin galiba moderatör:)

graal89

♥ Ankaragücü ♥
ölü derken valla kimse bakamıyodu bile ama inan bana normal bişey yapıyomuşum gibi geldi böle konularda soğukkanlıyımdır kanepede yatıyodu yere aldık bi abiyle ben ayağını bağladım oda çenesini bağladık üstünede bıçak koyduk bıçak koyma nedenini anlayamadım ben?sen biliyo musun modoretörüm

graal89

♥ Ankaragücü ♥
moderatör konuyu kapatıyımda bunlar hayatın gerçekleri.neyse kapadımda ben sana bi soru sorcam moderaötürüm spor bölümüne geliyoruz ya orda fb gs bjk ve anadolu takımları die konular var oraya fb gs ANKARAGÜCÜ yapsak olmaz mı?:)

graal89

♥ Ankaragücü ♥
ay moderatörüm sana inanmıyorum ben ya ankaragücü ile trabzonspor u karşılaştırman inan beni çok üzdü:) ya trabzonda takımını benim gibi seven kaçtane insan vardır moderatörüm ya türkiye de Ankaragücü gibi taraftarı olan kaçtane takım var ya:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd