Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

graal89

♥ Ankaragücü ♥
bu cehalet çok kötü bişey ya şu yazdıklarınıda bi anlayabilsem varya:)

graal89

♥ Ankaragücü ♥
pardon ya bende sadece düz bi çizgi görünüyodu şefim sende beşiktaş yazmışın onu yeni gördüm :)beşiktaşın taraftarı iyi olabilir ama bizim husumetimiz var ya onlarla adamlar bizi inönüde kafes gibi biyere tıktılar sağdan soldan garip garip cisimler atıyolar bu yapılır mı ya sen söyle yapılır mı moderatörüm:)

graal89

♥ Ankaragücü ♥
valla onlar atar ama bende çarşı grubunu zerre kadar sevmem ama genede bişey atmam sonuçta insan onlarda ama onlar bizi insan olark görmüyolar heralde:)

graal89

♥ Ankaragücü ♥
valla bunu sölersen beni çok mutlu edersin artık ayağada kalkıyorum ve azöncede servis işin hallettik yarın sabah pikniğe gidiyoruz bayındır barajı na hem evde daraldım 2 gündür ayağımda yavaş yavaş geçiyo:)

graal89

♥ Ankaragücü ♥
biz ayağı sakatladık ya maç yüzünden sakat sakat pikniğe gitçem ona laf sölüyo moralimi bozuyo ya sanki kendi ayağı ama hep bunlar annemin başının altından çıkıyo işe bak organizasyonu yapan benim ben gidemiyecem he ben o pikniğe babam yüzünden gidemezsem kendimi intihar ederim:)

MatmazeL

Özel Üye
EstagfuruLLah :D

...Sanmayın Kafirler Böyle Hep Mü'minler Ağlayacak
Bugün Ağlayan Yavrular Yarın İNTİKAM alacak ...

graal89

♥ Ankaragücü ♥
valla her konuda babam benim yanımda olurdu ben bu pikniğe giderim artık iş inada bindi gerekirse evden kaçacam bu pikniğe gidecem babam evde annemin lafına gidince varya babama sinir oluyorum anneme zaten hep sinir oluyorumda bi babamız vardı baba dedik bağrımıza bastık oda kelek yaptı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd