Rekor Konusu ( Aklına İlk Geleni Yaz )

maym

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Ayrıca ben o attıklarını çöpten aldııııımmm :haha :haha

mliks

Yeni Üye
Sınav kağıdına adımı yazma hızımla soruları cevaplama hızım aynı olsaydı belki bişeyler olabilirdi. Böyle bi boşluğa düşüyorum.Yalnız mıyım?

mliks

Yeni Üye
Erkeklerin 3 yalanı; - Özür dilerim - Üzmek istemedim - Seni seviyorum.
Kadınların 3 yalanı; - İyiyim ben - Yoo kızmadım
- Seni sevmiyorum.

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Doktora gittin mi - Evet gittim + Ne dedi - Bol bol çikolatalı puding ye dedi + Sen hangi doktora gittin - Dr.oetker

maym

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler

Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin. Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzak olmayacaksın. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin. Hiçbir mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde olduğun sürece bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek. Çünkü aşkın gerçek sevgisi asla ölmez. Sonsuza dek canlı kalır. Zaman sahip olduklarımızı alamaz. Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım. Zamanımızın bittiğini düşünebilirsin. Ama sen hala benimsin..
Not: Seni Seviyorum

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Her şey aslında bu iki kelimeden ibaretti. Vakit geçirmek... Başka bir amacımız ve bir çabamız söz konusu değildi. Bizler sadece vakit geçirmeye çalışıyorduk. Sanki geçecek olan vaktin sonunda bizi çok iyi bir şey bekliyormuş gibi...

mliks

Yeni Üye
Bundan sonra kaçanın arkasından koşmucam taş atcam kafası yarılsın o biliyo yaralayıp kaçmayı

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Bence artik otobus ve metrolarda yaşlilara degil de topuklu ayakkabi giyenlere yer verilmeli. Buda bole bi tespitim.

mliks

Yeni Üye
İnsan hiç görmediği, karşılaşmadığı birini özler mi? Ben özlüyorum. Atatürk'ü çok özlüyorum.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,731
Son üye
Shawnnix