Aşkaimtisal
Yeni Üye
Evet arkadaşlar sabahları saat kaçta kalkıyorsunuz... Güne saat kaçta merhaba diyorsunuz....
Canımcım çalıştığım zaman 8de gidiyordum bende senin gibi 7,30da nasıl hazırlanıp kahvaltı yapıp yetişiyorsun sen mümkün değil7.30 da kalkıyorum çünkü işe gitmem lazım 8 de de servise biniyorum![]()
walla canım çalar saat gibiyim telefonum çalmadan hemen kalkarım ama beni bilirsin pek bir süslüyümdür giyecegim kıyafetleri akşamdan hazırladıgım için sabaha sadece makyajım kalıyor kahvaltı yapma gibi bir huyum yoktur ayaküstü 2 lokma yer çıkarım öyle olunca tam yetişiyorumCanımcım çalıştığım zaman 8de gidiyordum bende senin gibi 7,30da nasıl hazırlanıp kahvaltı yapıp yetişiyorsun sen mümkün değil![]()
evet sana katılıyorum sırma,ben sabahları genelde 10 - 11 arası kalkıyorum ve gerçekten beynim uyuşmuş gibi hissediyorum çoğu zaman... erken kalktığımda (ve tekrar geri uyumadığımda) bende kendimi çok dinç hissediyorum ve günün tadını daha iyi alıyorum. geç kalktığımda gün ne zaman başladı ne zaman bitti anlamıyorum.... sözlerimin sonunu "erken kalkan yol alır" lafıyla bitiriyorum.....erkenden genelde güne merhaba diyorum havası farklı oluyor kendini daha dinç hisediyor insan ve günün daha bol ve güzel oluyor bence![]()