güldeste ayıp oluo ama ne demek istiorsun sen?utanmasan 7 puanıda geri alırsın sen puan verme..falan filan ukalalık yapıosun farkında mısın? bnm yasdıklarımda hiçç art niyet yoktu.sadece kişisel görüşümü beyan ettim.hayır çekemiosan yazdıklarımı bnm başlattıgım oyuna katılmassın..sen puan verme ne demek yaa. bu oyunu ben başlattım.puan verip vermem konusunda senden izin mi alıcaktım. yaa şurda alt tarafı oyun oynuoruz. sen havayı gerdin.nie bu kadar tepki gosterdınıde anlamıs deıllım adı üzerinde OYUN.. hayır senın yasdıklarına 10 verıcem dıe bi kayde mi var.senin sevdiğin sanatcıyı ben sevmek zorundamıyım. gerçekten çok kırıldım

lütfen kişisel fikirlere saygısızlık etme..
jojo bende oyuna farklılık olsun diye takılmıştım.anlaşılan bu oyunda ciddi olmak gerek puanı ver sanatçını yaz puan verilmesini bekle olmaz ki böyle(ölim o zamn ben)

oyunu sen düzenlemiş olabilirsin ama tat katmakta bizim işimiz puanını da vermemişin emre aydına. ajanda kendi yazmış kendi puan vermiş zaten tamam barış akarsuyu bizde seviyoruz ve rahmetle anıyoruz ama olmaz ki böyle (ajan yapma böyle )10 üzerinden 100 verildiği de nerde görülmüşse neyse polemik yaratmak istemezdim ama işte.....