H Hazır-Cevap Özel Üye Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 3,301 Tepkime puanı 4 Puanları 0 18 Haz 2010 #41 Mustafa ŞENÇALAR' Alıntı: Yok esraibo kardeş bizla kafa kapıyo Genişletmek için tıkla ... Yorum yapmak isterdim ama susuyorum
Mustafa ŞENÇALAR' Alıntı: Yok esraibo kardeş bizla kafa kapıyo Genişletmek için tıkla ... Yorum yapmak isterdim ama susuyorum
E esraibo Yeni Üye Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Bursa 18 Haz 2010 #42 Hazır-Cevap' Alıntı: Yorum yapmak isterdim ama susuyorum Genişletmek için tıkla ... ne olur yorum yap...
Hazır-Cevap' Alıntı: Yorum yapmak isterdim ama susuyorum Genişletmek için tıkla ... ne olur yorum yap...
E esraibo Yeni Üye Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Bursa 18 Haz 2010 #43 Mustafa ŞENÇALAR' Alıntı: Yok esraibo kardeş bizla kafa kapıyo Genişletmek için tıkla ... ne kafası kardeş... kafa mafa yok burda herşey harbi..:d
Mustafa ŞENÇALAR' Alıntı: Yok esraibo kardeş bizla kafa kapıyo Genişletmek için tıkla ... ne kafası kardeş... kafa mafa yok burda herşey harbi..:d
E esraibo Yeni Üye Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Bursa 18 Haz 2010 #44 Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim be canözlüm bitanem....
Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim be canözlüm bitanem....
E esraibo Yeni Üye Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Bursa 18 Haz 2010 #45 aşkım cuma dan sonra gelicem seni sana emanet ediyorummmmm .. öptüm
E esraibo Yeni Üye Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Bursa 18 Haz 2010 #46 geldim aşkım .... beklettim seni...